Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec.Chtěl bych si pořídit loketku ale pořád se nemohu rozhodnout.Na ceně mi nezáleží spíše na kvalitě.Nevím která z opěrek ( viz. odkazy ) bude lepší nejen pro pohodlí, ale i pro místo na zapínání pásu atd.Cena nemusí vždy rozhodovat o kvalitě.Díky za rady.

http://peugeot.autodoplnky.cz/peugeot-307/loketni-operka-peogeot-307-od-roku-vyroby-2001-s251469

http://www.autodoplnky-na-miru.cz/3948-loketni-operka-peugeot-307-062001-.html

[upravil dne 4/3/10 majky5]

Odesláno

Nad týmto uvažujem aj ja. Bol by som rád, keby niekto pridal foto skutočne namontovanej opierky v aute. Ide my hlavne o miesto na zapínanie bezpečnostného pásu. Vďaka.

Odesláno

já mám origo Peugeot a ze začátku mi trochu vadila při řazení. Nejhorší byla dvojka. Časem jsem si zviknul a jinak je super. Koupená na vrakáči za 500 Kč, nová stojí okolo 2500 Kč. Montáž asi tři minuty a žádné dodělávky a úpravy. Prostě tam patří :mrk

Odesláno

Ja by som taku origo bral aj za 70 euro. V nitre je origo servis a povedal mi ten predavajuci ze sa mam spytat po novom roku,vraj mavaju vtedy zlavy,tak asi sa tam zastavim. PS: vraj pri montazi tej origo opierky treba dat dolu tu stredovu cast ako je rucna? kvoly upevneniu do tej odkladajucej casti,a potom znova nahodit naspat.....

Odesláno

neviem ako je to na faceliftovom modeli, ale ked das na starom prec tu zadnu zasuvku tak sa pod ten stredovy tunel nedostanes....a rozobratie toho tunelu je tak maximalne na 10 minut

Odesláno

opierka origo na 307 pasuje na kazdu 307 kupoval som ju vo Zvolene pred 2 rokmi za 3900sk :o

myslim ze k opierke je kluc alebo nieco take aby si sa tam dostal alebo tenke prsty. Navidim v tom problem len zabavu na cca 30min

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...