martin.grif Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 ahoj.zajímalo by mě jestly jsou stejné brdové destičky na 2.2 hdi nový i starý model?podle mě by měli být jiné?celkově jsou brzdiče větší?jaký je v novém modelu brzdový systém??co jsou koukal na nabídku nahr. dílů, měli by nýt stejné, ale to se mi nějak nezdá.díky za vaše názory.. Citovat
Budhas Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Na www.elitecat.cz se to da najit podle motorizace a roku výroby.Tak se tam poohlídni a srovnej.Ale podle mě by to mělo bejt snad stejný. Citovat
martin.grif Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 já co jsem koukal do katalogů, tak je to stejné, ale když sem koukal na auto, tak se mi zdá že je to jiné, už jen to, že tam nejdou disky 16 kvůli větším brzdičům,tak nevím. Citovat
Ferry Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 nejlepe objednat podle zjisteneho originalniho cisla dle VIN kodu v serviceboxu Citovat
jofo Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Brzdice mozu byt ine teda mozu mat iny tvar ale dosticky su rovnake a kotuce, aspon tak mi bolo povedane v peugeote aj v predajni. Objednaly , kupil som a sedelo to. Rozdiel je akurat pri 3 litry a 2.7. Tam je to ine. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.