Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jen připomínám, že už zase je to téměř měsíc od našeho posledního setkání, příští čtvrtek (4. 3.) od 18 hodin tedy máme opět rezervováno cca 15 míst věřím, že je bez problému zaplníme.

Pro nově příchozí - jedná se o restauraci Radnice ve Vysočanech, nedaleko náměstí OSN a NC FÉNIX

http://www.hospudkanaradnici.cz/

50°6\'36.949\"N, 14°30\'1.577\"E

[upravil dne 25/2/2010 Medvěd]

Odesláno

O5 beze mne ... :nevim

Zkoušíme už finálovku na tu premiéru, ale slibuju, že od dubna to snad bude lepší ... jestli teda nedopadne zájezd do Činy, to bych byl celý květen a možná i červen mimo ...;)

Odesláno

Já mám takovou smůlu, až to neni hezký, sem doma, pač mi včera rupli záda a sotva se hejbu. Cpu do sebe brufeny, ale pomáhá to tak napůl, takže v ten čtvrtek zase nemůžu. :nevim

Odesláno

Jsme na horách :( Další sraz bych chtěl konečně stihnout - už snad budeme z5 ve svém a vrátím se do normálního života...

Odesláno

Tak chci poděkovat všem,kteří se zůčastnili ad Dundee já taky nedorazil Peugeotem a myslím,že za to se na srazech už delší dobu nestřílí.... :)

Jinak další minisraz v Praze se bude konat tradičně první čtvrtek v měsíci a to 1.4.2010 od 18hodin. :papa

Odesláno
Původně zaslal: John

Jinak další minisraz v Praze se bude konat tradičně první čtvrtek v měsíci a to 1.4.2010 od 18hodin. :papa

Pozor - to není apríl (byť datumově to tak může vypadat)

Jinak se připojuju k Johnovi a děkuji všem příchozím, že jsme se sešli na pár hodin snad příjemného pokecu

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...