bibo807 Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 zdravim.... jak jste na tom s audiem...kolik mate repro, a jake radio...a jak si myslite že vam to hraje a jestli mate zesaček a tubu v autě nebo ne? Citovat
golias Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 já jsem na tom blbě, mám tam všechno originál, repráků ani nevím kolik a rádio na cd nevyhazuje cd takže tam mám pořád stejný. Potřeboval bych kdyby měl někdo starší klidně aji nefunkční jen k vuli mechanice. rádio je RD3 Citovat
bibo807 Odesláno 24. únor 2010 Autor Odesláno 24. únor 2010 Původně zaslal: golias já jsem na tom blbě, mám tam všechno originál, repráků ani nevím kolik a rádio na cd nevyhazuje cd takže tam mám pořád stejný. Potřeboval bych kdyby měl někdo starší klidně aji nefunkční jen k vuli mechanice. rádio je RD3 mam ten sam problem s radiem a repro zaklad ale docela to ujde a mam předek zadek a vyšky v palubce takže 6 ale chystam se vyzkoušet připojit tubu ale nechce se mi všechny kable vytahovat z druheho auta a uvažuju o nastavmě radia na usb Citovat
MotoMoto Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Já teď řeším centrální uložiště s pevným diskem, DVB T tunerem a Video přehrávačem napojenám na Audio Video systém RT3. Tak snad už jen dořešit odblokování obrazovky i při jízdě. Ne že bych potřeboval si pouště film za jízdy, ale pro děti by to bylo fajn. Citovat
Wensdy Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 To rádio RD3 stačí rozebrat a tu převodovku zafiksovat v poloze aby kolečka do sebe zapadaly. Tak jsem to udělal a CD vesele vyplivuje jak nové. Citovat
golias Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 no, ale tobě se to asi nepolámalo, že? mě stama vypadali nějaký kousky plastů Citovat
Igor Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Měnili jste někdo orginální repro za něco lepšího (bez zesiku, ten nejde nikam slušně uložit)? Mě nabízeli v jedné spešl firmě slušné repro (chci zachovat origo RD3 kvůli displeji), ale že by tam museli dodělávat nějaké věci, držáky apod., aby ty nové repro (v původních místech, výměna by nebyla vidět) držely. Ale chtěli za to celkem pálku. Radši bych tam dal něco \"jednoduše\", co by mírně zlepšilo zvuk (hlavně rádio; CD a MP3 hrají bídně, to bych musel měnit rádio...). Kdysi jsem takto měnil Blaupunkt repro za origo ve 405ce, Blaupunkt nabízel přesně typy do původních otvorů. Ale teď jsem něco podobného na 807ku už nenašel. Citovat
bibo807 Odesláno 26. únor 2010 Autor Odesláno 26. únor 2010 ono se to řekne dobře vyměnit repro...nezapominejte že ty repra jsou přinytovane ke karosce aby to nevibrovalo a nechrastilo...a ani moc to nejde slyšet venku když to oroštuju IGOR:zkoušel jsi se povrtat v nastaveni radia..jako basy a vyšky atd? Citovat
Igor Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Jo, to mám nastavené dle svého \"ucha\". Pořád ale srovnávám těžko srovnatelné, ve 406ce mám origo JBL zesilovač a repro a na origo od výrobce to hraje v autě dobře ;-) Nemá někdo schéma a detaily o reprácích (velikosti, průměry, hloubka apod.), abych to nemusel měřit? Dík. Citovat
Sasula Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 repre jsou normalne 16.5cm jak ve predu tak v zadu. asi jsem co tu ctu jediny kdo nema origo zastavbu. puvodni brutalni muziku jsem vykuchal kvuli kocarku(skoda zesiku - hazet na ne veci. ted mam vpredu konponentni s ext vyskama... ty mam ve dverich. Je to videt na fotkach. kabelaz mam uz pripravenou na dodatecnou montaz 4 kanalu. dvere i zadni boky mam vytlumeny stejne jako celou podlahu. u zadnich repro je problem ze k jejich drzaku je prisroubovany posud zadnich dveri takze tam nejde udelat jinej... ( jde ale na to jsem linej a pridana hodnota by takova nebyla... Citovat
Igor Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 a jaké jsou výškové repro (vepředu a vzadu)? dík Citovat
Sasula Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 origo? tam jsou normalni 1palcovy papiraky i vejsky. mozna bych ti je mohl vyfotit... ale v zadu nevim kde by meli byt... nejsem si jistej ze v zadu nejaky vejsky jsou... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.