Tibloc Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Ahoj stojim na místě, chci přepnout směr foukání, což se mi povedlo ale 5 vteřin na to uplně zdechnul ventilátor a už se netočí. Nevíte co by s tím mohlo být? případně jak je náročná výměna a cena za onen díl ? díky!!! Citovat
čakom Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 novej origo ventilator je docela palka cca kolem 6t může to byt cokoli. pojistka, špatnej kontakt, draty, spinaci skřínka, uhliky ventilatoru, ventilator Citovat
jofo Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Najskor by som pozrel konektor co ide do ventilatora. Ten byva dost casto upaleny/teda prehriaty. Ak nie to tak samotny regulator, ale to by mohla ist aspon maximalna rychlost a ak nie to tak potom samotna vrtula. Citovat
marsalek Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 V novem modelu neni ve ventilatoru zadny regulator! Kaja Citovat
čakom Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 pokud neni primo na ventilatoru tak je umistenej na telese topeni Citovat
oddie Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Kupovat novej ventilátor za 6 je blbost, dá se koupit z vraku, stejně jako panel digiklimy atd. Citovat
stanlyman Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 ja idem zajtra do servisu origo a dam vediet ako som dopadol lebo mne tiez znicoho nic nejde ventilator...mozno to bude nejaka blbost...pretoze s tymto vnetilatorom u new model maju uz viaceri problemy...mozno to suvisi aj so zimou lebo mne to urobilo pvykrat ked zacalo mrznut [upravil dne 21/2/10 stanlyman] Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 No úplně prcní co bych radil je proměřit vsupní napětí na konektoru u ventilátoru. Hned budeš vědět jakou cestou se dát. Buď bude chyba v pojistce, spnačce, na ceste či pokud na konektoru napětí je tak ve ventilátoru samotném. To by určitě pomohlo! Citovat
stanlyman Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 takze som bol dnes v servise a vysledok....vadny modul ovladania....podla service boxu 6441 L2 cena 102€ ale kedze som dobry zakaznik a bol to kamos tak mi to dal za 40...teraz uz vnetilator fuuuka ako diviii... Citovat
Tibloc Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 díky za rady, co nevidět se pustím a najdu zádrhel... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.