Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj stojim na místě, chci přepnout směr foukání, což se mi povedlo ale 5 vteřin na to uplně zdechnul ventilátor a už se netočí. Nevíte co by s tím mohlo být? případně jak je náročná výměna a cena za onen díl ? díky!!!

Odesláno

novej origo ventilator je docela palka cca kolem 6t

může to byt cokoli. pojistka, špatnej kontakt, draty, spinaci skřínka, uhliky ventilatoru, ventilator

Odesláno

Najskor by som pozrel konektor co ide do ventilatora. Ten byva dost casto upaleny/teda prehriaty. Ak nie to tak samotny regulator, ale to by mohla ist aspon maximalna rychlost a ak nie to tak potom samotna vrtula.

Odesláno

ja idem zajtra do servisu origo a dam vediet ako som dopadol lebo mne tiez znicoho nic nejde ventilator...mozno to bude nejaka blbost...pretoze s tymto vnetilatorom u new model maju uz viaceri problemy...mozno to suvisi aj so zimou lebo mne to urobilo pvykrat ked zacalo mrznut

[upravil dne 21/2/10 stanlyman]

Odesláno

No úplně prcní co bych radil je proměřit vsupní napětí na konektoru u ventilátoru. Hned budeš vědět jakou cestou se dát. Buď bude chyba v pojistce, spnačce, na ceste či pokud na konektoru napětí je tak ve ventilátoru samotném. To by určitě pomohlo!

Odesláno

takze som bol dnes v servise a vysledok....vadny modul ovladania....podla service boxu 6441 L2 cena 102€ ale kedze som dobry zakaznik a bol to kamos tak mi to dal za 40...teraz uz vnetilator fuuuka ako diviii...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...