xplayer5 Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Ahoj, teď v zimě mám problém se startováním. Nechal jsem v Peugeotu vyměnit všechny žhavící svíčky, vyměnil jsem baterii a stále se potýkám s tím problémem. Jedinou změnu, kterou jsem zpozoroval, tak po výměně baterie točí o mnoho rychleji startér. S naftou by také neměl být problém, beru jen u Benziny a přidávám VIF. Dnes jsem zkoušel také nastartovat (-7st.C), motor chytl napoprvé cca po 2-3sek, ale hned potom, co chytil, tak se začal jakoby dusit, \"skákat\", za cca 3sek se srovnal do normálního chodu a zhasla kontrolka systému na snižování škodlivin a vše ok. Nenapadá někoho, kde by mohl být problém? Děkuju mockrát. Citovat
xplayer5 Odesláno 8. únor 2010 Autor Odesláno 8. únor 2010 Také jsem zapomněl napsat - oleje a filtry nové... Citovat
MatrixChose Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Jak je to starý a km? Že by už DRV...? To, který nejde koupit... Citovat
xplayer5 Odesláno 8. únor 2010 Autor Odesláno 8. únor 2010 Je to 2005, 130 000 km...jinak vysokotlaké čerpadlo bylo měněno v záruce, tak snad ne... Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Mě řekli v jednom nejmenovaném servise, než se změnilo vedení, při stejných potížích, že Peugeoti nejsou auta stavěná na venkovní parkování. Jinými slovy, když máš na auto, tak si pořiď i garáž! Málem jsem je sekl lopatkou, co jsem měl v kufru ... Citovat
elton Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Tak to by bylo na ránu, garáž taky nemám a nemíním si ji pořizovat. Citovat
xplayer5 Odesláno 9. únor 2010 Autor Odesláno 9. únor 2010 Tak přináším video z dnešního startu: Jednou nažhaveno - poprvé nechytlo - dvakrát nažhaveno - chytlo a chcíplo - dvakrát nažhaveno - chytlo - 1000 otáček, později se ustálilo na 800 standard. Nemá někdo tip? Citovat
hudy Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 no docela trakturek co to chytlo:bojim A k tem garazim, ja ji sice mam, ale neni vytapena, takze tam je ted -5, tak to zase takovy rozdil neni s venkem, no dnes rano bylo -15. Citovat
Radek 306 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 jako by tam nešla hned nafta, že točí a nic a až pak chytne......jinak zvuk teda máš dost oleje? Citovat
HonzaZ Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 No jo, nemá to podávací čerpadlo v nádrži. Musí si naftu nasát podtlakem. Zkusil bych netěsnosti palivového potrubí od nádrže k vysokotlakému čerpadlu. Stálo by za to před startem napumpovat balónkem, zda se něco změní. Citovat
Fusion Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 ^^ Přesně tak. Mě padá nafta když mám oko a nechám předek auta do kopce 24 hodin. Start je skoro stejnej, škobrtne to na tu trochu nafty co tam je, nasaje asi vzduch a hned zdechne. Pak když to nafrcám balonkem u filtru tak po startu to má ten otřesnej kovoklepavej zvuk asi 5s, kterej já osobně přisuzuju, ale nevím, vstřikovačům (vzduch? moc tlaku?) a pak je všechno v pořádku. A určitě to nemá sítko v nádrži? Citovat
Partner Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Původně zaslal: xplayer5 Tak přináším video z dnešního startu: Jednou nažhaveno - poprvé nechytlo - dvakrát nažhaveno - chytlo a chcíplo - dvakrát nažhaveno - chytlo - 1000 otáček, později se ustálilo na 800 standard. Nemá někdo tip? to znám a jsem bez výsledku (vstřiky nic, hydroštely nic, žhavení nic , čidlo tlaku v railu nic ) tak právě čekám s čím vyrukuješ ty . definice chodu motoru je (pumpa na sračky) [upravil dne 2.3.2010 Partner] Citovat
zzipCZ Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 hmm mě to takhle startovalo když jsem mněl dva žhaviče v háji Citovat
Milhaus_01 Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Tak jsem viděl video. Fakt pěkný ranky! Můj názor (třeba se pletu): 1) Špatný některý žhavičky. 2) připadá mi, že když ti zhasne kontrolka žhavení tak hrozně dlouho čekáš než zastartuješ. Citovat
zzipCZ Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 no po tom prvním žhavení to je pravda to asi čekal až ty žhavče schládnou:D:D pak už ne ono to ještě žhaví i po zhasnutí kontrolky ale že čeká tím to není řekl bych že některý žhavič není ok a nebo některej vstřikovač muže raplovat:myslim a nebo jak tu někdo psal muže padat nafta pokud to nemá el.čerpadlo který před startem natlačí naftu [upravil dne 3/3/10 zzipCZ] Citovat
AnotherOne Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Páni čo tak prečítať prvý príspevok poriadne. Citovat
zzipCZ Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 no já jen že přesně takhle mě to dělalo když dva žhaviče nešly a že má nový na 405 jsem dal nový a za týden jsem šel dva vrátit protože přestaly fungovat:o Citovat
Partner Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 No nebudu tu dělat machry ,ale skoušely jste nekdy žhavičky v autě?????? Já jo a u několika vozů ruzných značek a po zhasnutí to ješte asi 10vteřin žhaví tak nevím co se vám nelíbí na tom že čekal po zhasnutí kontrolky Octavia II žhaví ještě 15vteřin. Citovat
Partner Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Tak kámo o výkendu to budu řešit zatím mi bylo řečeno kamarádem že to vypadá na vývěvu ,zkusím to pořešit a dám vědět. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.