Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny a mám prosbu..měnil jsem vstřik u 1.6 Hdi 80kW a nepodařilo se nám do ř.jednotky nahrát kód toho nového vstřiku. Má to na něco vliv?? (Jinak motor jde normálně,spotř. stejná)

ps.: mám poslední vyrobený model 307 (r.v.2007) a cena jednoho vstřiku je úžasná :o:super:o

Odesláno

Tak velké číslo snad ani nenapíšu... :bojim

Nový v Peu něco málo přes 14 tis. za jeden!

Nejlevnější to bylo z netu kdesi z Něměcka (cca. 11 tis.) :o:(:o

Odesláno

Tak ta cena je des!!:myslimjá měl naftáky ale vzdy mě vstriky vydržely az do prodeje celého auta:super-naposled Honda Accord 2,0 TDi najeto celk km i na vstriky 250tis km!!!bez problémů!!!:roker

Odesláno

I mě na každém autě vydržely, až teď bohužel.. :roll

Ale s tou cenou to mě docela vzali dech:bacha

Kdybych to dovezl do Peu ať mi to spraví, tak příjdu druhý den a oni by mi (jak to znám) určitě vyměnily všechny vstřiky, pak něco za práci a odcházel bych s fakturou za 60-70 tis.:o:o:o

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Víš kolik se toho po vrakáčích válí? Novej bych nikdy nekupoval, maximálně trysku.

Jóó hochu,to si jen myslíš,že jsou toho plný vrakáče!!

Nebo takhle..máš pravdu,jsou toho plný vrakáče,ale to je všechno na starší modely-max. do r.2006.

Na novější model to jen tak někde nenajdeš..aspoň NÉ teda v CZ,tam jsem všechno objezdil a obvolal :nevim:myslim

Odesláno

Tak ono pokud si kdokoliv koupí ojeté auto, byť třeba jen rok staré (což není zrovna Tvůj případ:D)

nemůžeš vědět co do toho tankoval ten před Tebou..a není NAFTA jako NAFTA:super

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

To je pravda, ale když si koupím funglovku, tak nebudu tahat naftu někde z traktoru. A že já jsem podobný nafty tam nalil x stovek litrů, ale přes sejtko...

Vidíš, to řekneš Ty - já - a třeba pár dalších, ale je spousta šetřílků, co tam nalejou kdo jim co prodá..!!:grr

Odesláno
Původně zaslal: 307..sw

Zdravím všechny a mám prosbu..měnil jsem vstřik u 1.6 Hdi 80kW a nepodařilo se nám do ř.jednotky nahrát kód toho nového vstřiku. Má to na něco vliv?? (Jinak motor jde normálně,spotř. stejná)

ps.: mám poslední vyrobený model 307 (r.v.2007) a cena jednoho vstřiku je úžasná :o:super:o

Pánové,tak co tedy? Může to mít na něco vliv (zatím jsem na nic nepřišel,ani žádná rada) :myslim:bacha

Guest Šindy 307 SW 125 kW
Odesláno
Původně zaslal: 307..sw

Ahoj.Kolik máš km najeto,že měníš vstřik?Už jsem tu četl,že někomu měnili vstřik a pak to bylo něčím jiným.Já taky tankuju z kanystru,ale přes punčochu.Měnim filtr 1x za rok.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...