K3nny Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Zdravím tady experty z PC oboru,měl bych takovej dotaz,a radu,hledám nějakej program na vizualizaci koupelen,nejlépe aby byl česky,ne moc složitý ovládání abych to pochopil,případně někdo kdo by udělal překlad programu,mám Ashampoo 3D cad profi ale ang. a nedaří se najít češtinu. díky všem za případné rady Citovat
Chepp Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 znamy navrhuje kuchine... skusim ho sehnat a zeptat se. Citovat
bara Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Česky seženeš to problém až tak nebude (i když české překlady angliny vždy pokulhávají ),ale ta druhá podmínka aby nebyl složitý ta ti už neklapne.Oni jsou ty programy všechny už tak překombinované,že se v nich asi nevyznají ani sami tvůrci.Já mám osobně autocad,ale švagr má dost drahý corel a navrhuje s ním ne koupelny,ale kuchyně a je spokojený a zákazníci taky. Citovat
Y2K Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Daco bolo od googla...sam som to pouzival ale teraz si nespomenime ako sa to vola Citovat
Qcko Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Sketch up...uplna parada, pouzivam, zvladne to aj decko a nakreslis co len chces;) Citovat
K3nny Odesláno 9. únor 2010 Autor Odesláno 9. únor 2010 Zatím díky zkusím to a uvidím jinak zatím mám 2 kousky ten ashampoo a ještě archicad,barák postavím ale nevím jak na interiér Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.