Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

VIF není žádný všelék na naftu,pokud máš zjevně zasranou nádrž,tak ji vyčisti,vyměň palivový filtr,kup si technický benzín ve spreji,prostříkej tím sítko ventilu,vyfoukej to vzduchem a máš klid. A značkou shell se neoháněj,za vším jsou lidi (poctivý i ti nepoctivý).A pokud ho máš starý od léta je nesmysl ho kupovat znova.To bys ho musel fakticky nějak poškodit,ale jenom při ucpání sítka se neděje žádná tragédie,jenom to nejede :D.

Odesláno

Natom nic není,záleží jak ji chceš vyčistit důkladně.Zvedneš zadní sedačky povolíš kroužek co drží čerpadlo které vytáhneš.vysaješ naftu a makáš.Hadrama vyčistit,eventuálně namočit trochu benzinem a vytřít,nevím jak moc je zasraná.No a zároveň vyčistit eventuální bordel v čerpadle.

P.S.ta plechová hrana v tom otvoru na čerpadlo bývá někdy ostrá tak pozor na ruce.;)

Odesláno

Když ti nejde tak vem plastový nebo dřevěvý kolík a poklep na tu plastovou matici ve směru povolování tj.do leva a pak už půjde rukou. A vyndát jde nekecej.Jenom všechno poodpojuj a pomalu nahoru abys neohl plovák na drátku,trochu pumpu nahneš a nezap.si vycucnout z ní naftu,nebo ju v tu ránu máš v kabině :super

[upravil dne 14.2.2010 bara]

[upravil dne 14.2.2010 bara]

Odesláno

Mě ta matice šla hodně špatně povolit a vyndat už vubec né je větší než otvor než v kasly. Tak nic.A šla mi i špatně našroubovat!!!!!!!!! Hodně špatně

Odesláno

To je teda hodně divné,mě to šlo v poho akorát jsem poklepal při povolení matici,ale vzal sem si rukavice ten plech okolo je docela ostrý.A vydělal jsi to teda vůbec nebo ne?

Jedno je fakt,že tam moc prostoru pro ruce není.:D Ale udělat to jde.

Odesláno
Původně zaslal: bara

To je teda hodně divné,mě to šlo v poho akorát jsem poklepal při povolení matici,ale vzal sem si rukavice ten plech okolo je docela ostrý.A vydělal jsi to teda vůbec nebo ne?

Jedno je fakt,že tam moc prostoru pro ruce není.:D Ale udělat to jde.

To vůbec divný neni. Měl jsem úplně ten samej problém. Už se to tu probíralo. Výrobce začal dělat větší čerpadlo a díra v plechu pod sedadlem zůstala stejná. Takže buď vystříhnout plech nebo vyndat nádrž.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...