Pe.Tr Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 ted zrovna ctu jaci jste puntičkaři , vičko nadrze me tak netrapi aspon mi nikdo nefrnkne s autem ale co max sere je kontrolka tempomatu , mam van verzi tedy vse svetle zelene podsviceno a jelikoz umim a chci jezdit na tempomat i ve meste tak je furt on , jenze ta blba kontrolka sviti oranzove a jeste tak debilne zari do ksichtu. ve vnitr je jiste dioda ale zas z venku to zalepovat cernou izolepou se mi nechce . tak kdo je vetsi punta? Citovat
MotoMoto Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Tak já tam tu kontrolku vůbec nemám, aspoň jsem si nevšiml, svití tempomat na malém LCD na volantu s údajem o rychlosti, ale takhle mě štve modrá kontrolka dálkových světel ta svítí jako blázen. Citovat
plaz Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 pockej az ti tam se jeste rozsviti abs esp to teprve uvidis zari oranzovich svetel:bojim Citovat
Sasula Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 jeste kontrolka diagnostiky pri FAPu... to je teprve oranzovy preeee... ale kdyz jsem pujcoval auto na dovolenou... tak za pul hodky byl telefonat ze tam neco sviti oranzove... sipicka s autem... Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. duben 2010 Autor Odesláno 11. duben 2010 Tak vyreseno.cerna izolacka zevnitr.nic neni videt a nesviti to do obliceje.prace na 5min.5x torx 20 a pak 4x zobacky cvak a fertig. Citovat
Přema Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Chudák Vašek, ten si s tebou užije...dálk.start, kontrolka....:D:D Citovat
Tango C8 Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Původně zaslal: Pe.Tr ted zrovna ctu jaci jste puntičkaři , vičko nadrze me tak netrapi aspon mi nikdo nefrnkne s autem ale co max sere je kontrolka tempomatu , mam van verzi tedy vse svetle zelene podsviceno a jelikoz umim a chci jezdit na tempomat i ve meste tak je furt on , jenze ta blba kontrolka sviti oranzove a jeste tak debilne zari do ksichtu. ve vnitr je jiste dioda ale zas z venku to zalepovat cernou izolepou se mi nechce . tak kdo je vetsi punta? No jo po městě z automatem na tempomat to de:roker Ale co mi z klackem? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.