Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ta Okta je z roku 2006, takze zapomente na klasiku TDI. Tady je PD. Za stejnou cenu dve neporovnatelny auta. Konstrukci, designem, prostorem, motory. (Proc asi VW presel na CR) Za me neni co resit. Kdyby to byla OII tak je to jina a uz bych vahal.

Pro me je 307 naprosto pohodlny auto se skvelou ergonomii a navic po faceliftu je bliz 308. OII je taky pekna, ale jen kvuli motoru (1.8 TSi) Jinak se v tom necitim proste pohodlne. OI je pase..

Muj subjektivni nazor.

307 ted moje

OII v praci

OI tatkovo minuly

Odesláno

Za mna jednoznacne 307-ka. Oktavku I mal pred casom moj otec a ked mozem porovnavat, tak vo vsetkych ohladoch u mna vedie P 307. Pohodlie, vybava, vzhlad, bezpecnost, priestrannost. Aj ked by som jazdil v aute sam uprednostnil by som priestor 307 pred oktavkou uz len pre vlastne pohodlie. V oktavke na zadnych sedackach sa pohodlne zvezu mozno len deti v 307 sme sli na dovolenku do Chorvatska (1200 km) 4 dospeli a nikto sa nestazoval, ze by mal malo miesta. V oktavke sme sli v tej istej zostave len na vylet (250 km) a boli sme stastni, ze vystupujeme.

A Tvoj pripad? Preboha... 307, o rok novsia a nabehane iba o nieco viac ako polovicu z toho co ta oktavka a za tie iste peniaze. Nechapem nad cim premyslas!!!

Kupa ojazdeneho auta je vzdy svojim sposobom riziko. Treba sa ist na oboch autach previezt a podla moznosti zobrat so sebou niekoho kto sa v autach vyzna, najlepsie nejakeho automechanika. Davat pozor na drobnosti napr. opotrebenie spojkoveho pedala viac ako by zodpovedalo udavanym kilometrom by mohlo poukazovat na stocenie tachometra.

[upravil dne 3/2/10 Sobek]

Odesláno

Přesně toto jsem řešil na konci toho roku..chtěl jsem si koupit octavii v dieslu,pak se mi začal líbit peugeot,tak v dieslu 1.6HDI..po shlednuti peugeotu jsem mu neodolal a koupil jsem ho..akorat ne v dieslu ale v benzinu..mam ho necelý měsíc a jsme z toho auticka nadšený..fakt super!!akorat mam benzin a ta spotřeba je trochu vyšší,než by byla v dieslu.

Ale stejně to záleží jen na tobě,jake auto si vybereš.:super

Odesláno

Story of Peugeot 307 SW:

No ja som isiel do bazaru pre rezervovanu octavku. Po prichode mi povedali ze je v oprave:grr. Tak som sa otocil a isiel domov. A v tom momente som to zbadal. Stalo tam nepovsimnute a zabudnute. Biele SW s ciernou sklenenou strechou. Proste laska na prvy pohlad:aut. To auto sa namna usmievalo ako steniatko na svojho potencialne buduceho pana. Sadol som si dovnutra a auto ma nezne objalo svojimi jemnymi sedackami. Uchopil som volant a nastalo splynutie, nasiel som svojho Ikrana (poznamka film Avatar, ked JackSully osedlal svojho diveho vtaka:super). Nastartoval som. Zaradil jednotku a pomaly som vyrazil na svoje prve rande. Tenkrat poprve. Super pocit. Ktory pretrvava doteraz.

Mne asi sibe.:nevim

Odesláno

Tu je tusim niekto s dusou poeta... :) Ale mozem len suhlasit zazil som to iste, az na to, ze som nemal dopredu vyhliadnute auto. Biela 307-ka SW s ciernou sklenenou strechou bola aj mojim osudom a ja sa na tento osud zatial nemozem stazovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...