Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no nikdy jsem to, neřešil, ale co jsem se tu dočet jde o to aby to byl stejnen model a aby to bylo z benzínu a pak aby byl stejnej počet konektorů, ale když někomu z těch dvou napíšeš tak oni ti s tim poradí aby sis koupil dobře.

Odesláno

základ je pri kupe si skontrolovat aby mali budiky zlty a modry konektor - take sa pouzivaju na old model, ak su z otackomerom, aby neboli z diesela (iny rozsh otacok). ja mam na predaj z hodinami, len chyba na nich folia kontroliek, ktora sa da prelozit z ineho techometru (sagem)

Odesláno

hele a jak je to s poctem najetych km? U stareho modelu se to uklada primo v tom displaji v tech budikach? Takze kdyz si koupim novy budiky na vrakaci co maji \"najeto\" treba jen 70 000 tak mi to tak v aute zustane? Ptam se protoze se mi na mem dipslaji s kilometrama spatne zobrazuje posledni cislice.. je z ni videt jen pulka, tak by me jeste zajimalo jestli jde vymenit jen ten displaj?

Odesláno

fifowole: co vim od kluku tak u staryho modelu se to opravdu uklada v budikach takze kdyz je vymenis nic se ti nepricte a u noveho modelu je to v RJ takze se ti pak nacitaj kilmetry.

co se tyka displaye..taky jsem to tu resil,ale uplnou odpoved zda to jde nebo ne jsem nedostal..takze jestli vydrzis, zitra se na to chci kouknout z blizka jestli to jde, protoze treba me ukazujou budiky v milich a chci to nejak udelat aby mi to ukazovalo v km

Odesláno

jo km se ukládá do budíků, ale není problém jen dysplej vyměnit, jde bez problémů vyndat

novej model ale starej motor, odpověděl jsi si sám - starej motor = stará elektrika, starý budíky (pokaď budíky maj žlutej a modrej konektor, pro nový model existujou budíky se dvěma konektory černé barvy a s jedním konektorem pro nejnovější modely)

jinak ty míle nejdou přehodit, musíš vyměnit budíky z auta z kontinentální verze

stejně to je i s dysplejem pro palubní počítač, buď ukazuje míle a galony nebo km a litry

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ahojte mam otazku.mozem dat budiky z diezlaka mam novy model a budiky budu tiez z noveho modelu akurat z diezel.som rozmyslal ze keby som iba prehodil tu zadnu tapetu aby mi bezali spravne otacky.bol by stym problem?? alebo co by sa dialo,otacky by maly spadnut presne podla toho ako maju byt podla toho motora ze?inak konektory v zadu su rovnake 2ks,aj farby, a budiky su rovnke z predu.iba je tam rozdiel v otackach.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...