Bronak Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Dnes ráno se mi tedy opravdu poštěstilo. Přijel jsem před školu a parkoviště plně obsazeno když jsem našel fleka tak že tam zajedu bohužel tam byl čerství sníh a pod tím sněhem poule jako kráva protže když to tam odhrnujou tak to hrunou na parkoviště a zniká tam hrb. bohužel jsem si škrtl a promáčknul jsem pok auta. viz foto. Co stím ? Vytáhnout to náko ? Nešlo by to náko doma ? Upraven nazev tematu. Ferry [upravil dne 26/1/10 Ferry] Citovat
Ferry Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 doma tezko, leda se zeptat nejakyho klempire, ale to je tak navarit tam na nekolik bodu kus dratu a vytahnout to ven, bez poskozeni laku to asi nepujde, jeste existuje metoda \"smartfix\" (viz. google.com) ale nevim, jestli se tam dostanou Asi jinak nezbyde, nez se s tim smirit, taky mam mensi sram na obou stranach, jeden od zvrtnuteho heveru a jeden od podobne boule Citovat
elton Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 To s tím sněhem je to kruté, prahy mám tak to promáčkle z obou stran. Opravu budu řešit až na jaře. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 osobně to mám taky a kašlu na to... jde to vytáhnout i bez svařování--do promáčkliny navrtej samořezné šrouby a přes páku,např. z pásoviny to vytáhneš ven, nepůjde to úplně do hladka samozřejmě...,a zbytek dorovnat tmelem a brousit atd., nebo to nech tak a příště do sněhu nejeď [upravil dne 26/1/10 ozzy56] Citovat
elton Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Tak to abych začal lítat. Sněhu tu máme tři pr..le. Citovat
Marcel505 Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 No menší promáčkliny by v Peugeotu asi vytáhli, jednou tam dělali ramena, že to vytahujou nějakým magnetem... Ale tohle je asi moc... Citovat
Bronak Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 tak vrtat se mi do toho neche ani vařit háčky jak do toho jednou něco na vařím ta za dva roky to bude schnilé na sračku :-( Citovat
Návštěvník Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Ten prah nie je s plechu ako na konzerve je to poriadky matroš.Bez bolesti to nevytiahneš navariť neaké pomôcky a povytahovat von no a potom brusenie tmelenie a lakovanie tak ja osobne ti odporučam sa nato vykašlat. Citovat
Blizzard Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 já jsem to měl na 406 taky. zabouchal jsem to do roviny gumovou paličkou aby to při pohledu zezhora nevyčnívalo z linie prahu a nahodil na auto plastové prahy Citovat
Bronak Odesláno 29. leden 2010 Autor Odesláno 29. leden 2010 nejhorší na tom je ještě že tam popraskala barva takče časem se na to bude muset šáhnout :-( . Citovat
Benžík Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Opravit by to šlo. Zevnitř (z kabiny - skrs práh) navrtat díry, něco do nich strčit a tim to vyklepat a pak vevnitř bud nechat děravý nebo to zavařit a ošetřit proti korozi. Citovat
Michel Cuisseau Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Zdravím, je škoda, že popraskala barva, jinak by to možná řešit šlo, třeba TADY se probíralo vytažení promáčklého blatníku bez následného lakování. Je tam uveden i kontaktní telefon, jinak google vyhledal další info na adrese http://www.karosar.cz Citovat
AnotherOne Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 To bude niečo iné, do prahu nie je prístup z opačnej strany. Citovat
denoo Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 ja som nemal tak moc premacknuty prah, v podstate iba troska , ale ani to neslo spravit metodou po krupoch , takze tuto moznost by som vylucil Citovat
PPK Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Jestli popraskala barva, pak bych to řešil výše uvedeným způsobem. Navařit COčkem dráty, zvětšího vytáhnout, aby tam nebyla velká vrstva tmelu a zbytek zarovnat tmelem a nechat stříknout celý práh. Kdyby barva nepraskla, pak bych to nechal být. Já mám na autě zase pěknej důlek pod zadním bočním kufrovým oknem (aby to bylo hezky vidět) od toho jak po mě stříleli ve Znojmě v 5.00 ráno z \"bordelu\" vzduchovkou. A to jsem neujížděl prosím bez placení , ale je vůkol projížděl! V první chvíli jsem chtěl střílet taky, ale už jsem si na to zvykl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.