Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes ráno se mi tedy opravdu poštěstilo. Přijel jsem před školu a parkoviště plně obsazeno když jsem našel fleka tak že tam zajedu bohužel tam byl čerství sníh a pod tím sněhem poule jako kráva protže když to tam odhrnujou tak to hrunou na parkoviště a zniká tam hrb. bohužel jsem si škrtl a promáčknul jsem pok auta. viz foto. Co stím ? Vytáhnout to náko ? Nešlo by to náko doma ?

Upraven nazev tematu. Ferry

[upravil dne 26/1/10 Ferry]

Odesláno

doma tezko, leda se zeptat nejakyho klempire, ale to je tak navarit tam na nekolik bodu kus dratu a vytahnout to ven, bez poskozeni laku to asi nepujde, jeste existuje metoda \"smartfix\" (viz. google.com) ale nevim, jestli se tam dostanou

Asi jinak nezbyde, nez se s tim smirit, taky mam mensi sram na obou stranach, jeden od zvrtnuteho heveru a jeden od podobne boule

Odesláno

osobně to mám taky a kašlu na to...;)

jde to vytáhnout i bez svařování--do promáčkliny navrtej samořezné šrouby a přes páku,např. z pásoviny to vytáhneš ven, nepůjde to úplně do hladka samozřejmě...,a zbytek dorovnat tmelem a brousit atd., nebo to nech tak a příště do sněhu nejeď :aut

[upravil dne 26/1/10 ozzy56]

Odesláno

No menší promáčkliny by v Peugeotu asi vytáhli, jednou tam dělali ramena, že to vytahujou nějakým magnetem... Ale tohle je asi moc...

Návštěvník
Odesláno

Ten prah nie je s plechu ako na konzerve je to poriadky matroš.Bez bolesti to nevytiahneš navariť neaké pomôcky a povytahovat von no a potom brusenie tmelenie a lakovanie tak ja osobne ti odporučam sa nato vykašlat.

Odesláno

Opravit by to šlo. Zevnitř (z kabiny - skrs práh) navrtat díry, něco do nich strčit a tim to vyklepat a pak vevnitř bud nechat děravý nebo to zavařit a ošetřit proti korozi.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jestli popraskala barva, pak bych to řešil výše uvedeným způsobem. Navařit COčkem dráty, zvětšího vytáhnout, aby tam nebyla velká vrstva tmelu a zbytek zarovnat tmelem a nechat stříknout celý práh. Kdyby barva nepraskla, pak bych to nechal být.

Já mám na autě zase pěknej důlek pod zadním bočním kufrovým oknem (aby to bylo hezky vidět) od toho jak po mě stříleli ve Znojmě v 5.00 ráno z \"bordelu\" vzduchovkou. A to jsem neujížděl prosím bez placení :), ale je vůkol projížděl! V první chvíli jsem chtěl střílet taky, ale už jsem si na to zvykl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...