Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Inak celkem nechapu, proc se ku skupine pridava treba marko s 1.9 D :D To by bola skorej tam kde hladky diesel konci, tdi zacina :D:P Musel som si rypnut.

A aj ostatny clenovia s 1.4 kamo 55 KW :) Pride mi to hrozne smiesne :) Ale OK :P

Odesláno

Taky sem na to koukal :D Ale jen tak se do skupin nepřidávám, takže maj/mám smůlu :D

Spíš se přidejte sem :D :D

PS.: Tam kde TDi končí končí u můj ... co to vlastně mám? Taky asi nějaký í :myslim:D

[upravil dne 24.1. 10 dolly1010]

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Inak celkem nechapu, proc se ku skupine pridava treba marko s 1.9 D :D To by bola skorej tam kde hladky diesel konci, tdi zacina :D:P Musel som si rypnut.

bezvá:aut
Odesláno
Původně zaslal: nikol

Co to je facebooke:myslim

Nechci vediet, bude sa ti lepsie spavat;)

...ja patrim asi k tym 3% populacie, ktora stale neprisla na to, k comu je to dobre:D

Odesláno

Som rad, ze niesom sam, kto nie je az taky \"socialny\" :D... ked niekoho stretnem, tak prve co chce vediet, preco niesom na FB, ved je to super, su tam vsetci...ale vacsinou je to aj jediny dovod....ale ako keby som nezil, alebo bol zaostaly alebo co:nevim no a este tam mozem pestovat akusi zeleninu ci co a byt sa so psom...asi sa zaregistrujem normalne :D:D:D

Odesláno

Jste jako důchodci.... komu se to nelíbí tak ať se nepřidává, nikdo nikoho nenutí.... Já jsem tam registrovanej už nějakej ten rok zpátky a nikde jinde nemam možnost bejt v kontaktu s kamarádama co jsou na druhym konci světa.... E-mail a Skype jsou proti tomu o ničem, když nemam co dělat tak si dam farmu co je na tom špatnýho? :bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...