kalio306 Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 poradite prosim teraz ked je častejšie tma som si pri stani na parkovisku všimol ako my svetla sa same od seba naklaňaju hore dole pochvili znova za jazdy som to neni schopny spozorovať ale zrejme si žmurkaju aj vtedy čo s tym Citovat
pastorek Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Môže to spôsobovať zlý kontakt na reostate nastavovania svetiel. Skús ho prestriekať kontoxom. Citovat
marko306 Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 nepohasínajú ti iba náhodou? Keď pomaly preblikávajú tak sa to môže javiť ako nakláňanie a sklápanie. A keby si bol bližšie pri svetlách tak by si počul ako ti bzučia motorčeky. Citovat
kalio306 Odesláno 30. leden 2010 Autor Odesláno 30. leden 2010 diky pani trošinku nebol čas upodozrievam ten prepínač výšky svetiel tak ho skusim rozobrat eletrika ale neni moja parketa tak uvidime :papa Citovat
bombarderik Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Mozes mat este polamane vidice za konektorom motorceka naklapania svetiel. Ja som uy opravoval na oboch. Citovat
kmotrik Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Mě to občas dělá taky, všimnul jsem si toho i za jízdy. V krajních polohách mi jeden motůrek nedrží a tak zvláštně mi \" tancuje \" světlo. Zkusím tedy taky mrknout na kontakty. Blikání to není dělá mi to jen jedno světlo Citovat
Strejdakopec Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 i mě to dělá..a ještě jsem nebyl schopný kouknout na to čím to je ale zdálo se mi že to dělá přepínač výšky protože jak se světla uklidnily tak jsem se jen lehce dotkl kolečka na sklápění a zas začaly lítat jak splašený Citovat
kalio306 Odesláno 31. leden 2010 Autor Odesláno 31. leden 2010 taktiež dotknem sa kolieska a začne to tancovať len musim najsť čas auto je zapadnute snehom a zima je fest:roll Citovat
Strejdakopec Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 kdybyste potřebovaly motorky nebo cokoli ovládání výšky...pište mi sz mám to doma Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.