Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych poradit,moje manželka je ve čtvtém měsíci těhotenství,pracuje v jednom obchodním řetězci jako zástupkyně vedoucího.Její šéf je střašný kretén.:bacha:bacha:bacha Nechal se slyšet,že v práci nebude na nikoho brát ohledy to znamená,že manželka se tahá s těžkými krabicemi,pracuje do půl jedenácté a teď ji poslal do jiného obchodu který je vzdálený 20km na 5:00 hod na ráno. OTAZKA Může lékař vystavit nějaké omezení?:myslim?? Máte s tím někdo nějakou zkušenost???

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

rizikač, motani hlavy a bude v klidu doma

[upravil dne 19/1/10 Pe.Tr]

No nevím jestli je to tak jednoduché??:myslim:myslim

[upravil dne 19/1/10 Davidf]

Odesláno

ale po materskej teda po tej ochrannej lehote asi hned dostane vypoved ak tam ten kreten bude este stale sefom.

Odesláno
Původně zaslal: wooody

trošku si s ním promluvit :bacha:bacha:bacha páč to nemůže bejt ani člověk.... pokud máte rozumnýho doktora tak si o tom promluvit s ním

s tou promluvou??? to by asi napáchalo víc škody než užitku. a s tím doktorem už jsme se doma o tom bavili a asi mu všechno povíme snad něco vymyslí.

Odesláno
Původně zaslal: Davidf

No nevím jestli je to tak jednoduché??:myslim:myslim

[upravil dne 19/1/10 Davidf]

kazdy ma svoju cenu.

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Zákoník práce na netu najdeš. V něm najdeš i to, jakou práci nesmí žena v těhotenství vykonávat.

Jo našel jsem tam tohle : Požádá-li žena pečující o dítě mladší než 15 let nebo těhotná žena o kratší pracovní dobu nebo o jinou vhodnou úpravu stanovené týdenní pracovní doby, je zaměstnavatel povinen vyhovět její žádosti, nebrání-li tomu vážné provozní důvody. s tím se dá určitě něco udělat.:super:super

Odesláno
Původně zaslal: Davidf

Původně zaslal: Edison

Zákoník práce na netu najdeš. V něm najdeš i to, jakou práci nesmí žena v těhotenství vykonávat.

Jo našel jsem tam tohle : Požádá-li žena pečující o dítě mladší než 15 let nebo těhotná žena o kratší pracovní dobu nebo o jinou vhodnou úpravu stanovené týdenní pracovní doby, je zaměstnavatel povinen vyhovět její žádosti, nebrání-li tomu vážné provozní důvody. s tím se dá určitě něco udělat.:super:super

ries to cez jej doktora. to je najjednoduchsia cesta. Tahanice s obchodnymi retazcami to je na dlhe lakte.

Odesláno

Sám sis našel odpověď: \"nebrání-li tomu vážné provozní důvody\". Určitě by šéf takové důvody našel.

Jedině si nechat od doktora napsat rizikové.

Odesláno

Podívej se do Zákoníku práce, tam je to vše napsané!! Vedoucí je b*b!! A to jsem napsal opravdu slušně!!! Pe.Tr má pravdu a ostatní taky. Ano, lékař může napsat doporučení.

Odesláno

Mě zaráží ještě jedna věc. Manželka Davidfa je zástupkyně vedoucího. Tedy předpokládám, že musí úzce spolupracovat se svým šéfem a měli by \"táhnout za jeden provaz\". Kde je chyba, že to tak není? A musím se přiznat, že se častěji setkávám s tím, že s ženskou se nedá domluvit. A nejhorší je, když jich je víc (a navzájem si závidí).

To ale nemění nic na tom, že pokud někdo nutí těhotnou ženskou tahat těžké krabice, je idiot.

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Mě zaráží ještě jedna věc. Manželka Davidfa je zástupkyně vedoucího. Tedy předpokládám, že musí úzce spolupracovat se svým šéfem a měli by \"táhnout za jeden provaz\". Kde je chyba, že to tak není? A musím se přiznat, že se častěji setkávám s tím, že s ženskou se nedá domluvit. A nejhorší je, když jich je víc (a navzájem si závidí).

To ale nemění nic na tom, že pokud někdo nutí těhotnou ženskou tahat těžké krabice, je idiot.

No ono,když je vedoucí v práci tak sedí v kanclíku a pije kafíčko a zástupkyně musí řešit reklamace,přijímat zboží,atd .Ten kdyby odešel to je jak kdyby pět schopných přišlo. :super Jo a jsou tam 4 ty zástupkyně. Každopádně děkuji za rady.:super

Odesláno

Mám dojem, že v těhotenství ženský nesměj pracovat noční směny. Nevím jak je to s odpolední směnou. U nás v práci byly těhotný vždycky jen na ranní směně.

Ona ale zřejmě nemá směnný provoz.

Ohledně tahání těžkejch věcí, by tam mělo být 15kg pro normální ženský. Těhotný nevím.

Nejlepší je fakt promluvit s doktorem a jít na rizikový těhotenství. Stejně už má tvoje manželka jen tak 3 měsíce, kdy si \"odpočine\". Poslední měsíc už odpočinkem není a následující dva roky už vůbec ne.

Takže proč si ty 3 měsíce ještě kazit prací s debilním šéfem...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...