lamancha Odesláno 5. září 2004 Odesláno 5. září 2004 Vzdy, kdyz vypnu motor tak se ozve piskani, jako by neco drelo, remen ? silentbloky od vyfuku ? Co vy na to ? Citovat
Bohumil Odesláno 5. září 2004 Odesláno 5. září 2004 Mě se taky ozývá pískání, když někam dojedu a vypnu motor. To jsem ale já, protože si pískám, že jsem dojel živej a zdravej. Citovat
Bohumil Odesláno 6. září 2004 Odesláno 6. září 2004 Pokud to jde od motoru a ještě k tomu po jeho zastavení, to jsem mimo mísu.. Zkus to hodit do fórovýho servisu. Citovat
lamancha Odesláno 6. září 2004 Autor Odesláno 6. září 2004 No jo, blbe jsem se vyjadril, asi jsem byl unavenej, to piska a pisti, kdyz se motor zastavuje, kdyz dobiha, hlavne se me neptejte kam. Citovat
Radmont Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 aby si nedopadol ako moj znamy ze menil vsetky ventily - ze vraj vyrobna vada:( Citovat
lamancha Odesláno 20. říjen 2004 Autor Odesláno 20. říjen 2004 Ano mam HDi, ted jsem se na to ptal v servise a oni mi vysvetlovali ze to delaji nejake protisobe se tocici vrtule na chladici a ze to je normalni. Spechal jsem = vymena skla, tak jsem se na to zatim vy....bodl Citovat
michal 206 Odesláno 21. říjen 2004 Odesláno 21. říjen 2004 a mas to jeste vzaruce? a co razeni? jde ti vzdy spravne lehce? jak se chova razeni pri chodu motoru, za jizdy a jen tak na sucho se spojkou? jde lehce (nemyslim presne), nebo musis nekdy vyslapnout spojku a zaradit znovu? Citovat
lamancha Odesláno 21. říjen 2004 Autor Odesláno 21. říjen 2004 v zaruce to a je razeni jde fajn, to piskani se ozve zpravidla kdyz vypnu motor, spis jako remen ci co, popripade, kdyz na volnobehu pridam, tak to zahvizda a prestane. Citovat
michal 206 Odesláno 21. říjen 2004 Odesláno 21. říjen 2004 ...hm, hm a co pritlacak na spojce ci setrvak? co zkusit jen s touhkle zavadou jiny servis, napr v ramci 99,- kc a poptat se co by to mohlo byt? Citovat
Bohumil Odesláno 21. říjen 2004 Odesláno 21. říjen 2004 Nemůže to být náhodou nějaká napínací kladka? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.