Fr3sh Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Muzu se zeptat jake dusledky bude mit vyndani katu?...myslim ty dobre i spatne...diky za nazoru... Citovat
Dopiťák Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 horsi emise mozna i horsi spotreba a pokud mas 2 lambdy tak experymentovani..+ zustane asi jen v penezence.. Dodavam ze to je muj nazor.. [upravil dne 18/1/10 tommas11] Citovat
Fr3sh Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 emise mi nevadi...2 lambdy to nema...jinak je to na 106 1.4...mysle jsem ze spotreba zustane stejna nebo lepsi... Citovat
Qcko Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Maly narast vykonu (resp. lepsi tah), neprejdes cez emisnu.... pri tomto motore ma viac nenapada....takisto moj nazor:roll Citovat
oddie Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Systém je zpravidla navržen tak, že se počítá s protitlakem toho katu. Takže v některém rozmezí otáček to sice může přinést zlepšení, v některém ale naopak zhoršení. Že je to generálně lepší, protože se motor může lépe nadechnout a vydechnout jsou zpravidla jen slinty těch, kdo nechápou dynamické záležitosti... vždy je to prostě něco za něco. Co to udělá konkrétně u 106 1,4 ti neřeknu, vyndání katu obecně považuji za neopodstatněnou prasečinu. Citovat
Fr3sh Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 proto se nejdrive ptam, nez delam...kdybych to delal tak tam nebudu varit trubku ale dam tam dve spony abych ho tam mohl na emise vratit... Citovat
Dopiťák Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 mno lepsi tah to sem rekl jednomu typkovi a ten se mi vysmal a rekl ze kdyz sundas kat i tlumic tak vykon spis stratis..prej ty plyny v katu a tlumici nejak rotuji nebo neco takovyho...ale nemam to podlozeny ...ja mam rad prirodu (teda aspon s pohledu ridice ) takze katik mam a budu mit.. [upravil dne 18/1/10 tommas11] Citovat
oddie Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Očekával bych, že je systém navržen na optimální využití protitlaku okolo otáček max. krouticího momentu, nebo kousek pod ním, prostě v otáčkách, kde se nejčastěji jezdí. Takže asi získáš něco málo (pár procent) ve vysokých otáčkách blízko max. výkonu, ale naopak ztratíš v těch běžných. Rozhodně bych tak neočekával, že to bude žrát míň, takováhle charakteristika svádí spíš k vytáčení a žere to pak víc. Vzhledem ke změnám v řádu pár procent to ale stejně bude jen o pocitech. Pokud chceš něco ladit, je to o jiných změnách... Citovat
Fakir Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Pokud nebudeš stavět závoďák, tak tam katalyzátor nech. Já ho mám vyndanej a nejspíš tam půjde zpátky (sportovní, 200 cpi), nevyhovuje mi to. tommas11: dvě lambdy jsou velice snadno řešitelná záležitost. Citovat
Fr3sh Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 Dalsi otazka je, jak vubec vypada..auto ma 200t a necekam ze kat bude menenej..to se casto nedela... Citovat
jakub106GTI Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 na s16 se pocitově zlepšila jízda ve vysokých otáčkách ale kolem 4 tisíc tam bylo najednou takové malé mrtvé místo. pak ještě se muselo dát víc na volnoběh. Kujon sehnal víc propustnej katr a dal ho tam myslím že to je docela dobrá volba. Nevim osoně jestli to má u 1.4 cenu vyndavat ale to je už jiné téma.... Citovat
ondra123 Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 -moje zkušenost je po vyndání katu, díra ve výkonové křivce a o něco málo lepší vršek. ( malunko nižší spotřeba - felicia bmm) -zkus na brzdě a uvidíš.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.