dolly1010 Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Doufám, že tu už něco podobnýho nebylo. A do Auto hifi se mi to nechce cpát Máte někdo doma taky něco podobnýho? Nemyslím žádný supermoderní CD přehrávače a gramofony, ale starý dobrý poctivý aparatury My máme doma tohle. Ještě se pracuje na nějakejch pořádnejch bednách Když už jsem byl v rauchu, tak jsem vám vyfotil i tátův koníček Všechno poctivá ruční práce Citovat
MatrixChose Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Tak takovouhle mašinu bohužel ne, jenom klasickej TESLA gramec Citovat
Kurt Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Původně zaslal: dolly1010 Když už jsem byl v rauchu, tak jsem vám vyfotil i tátův koníček Všechno poctivá ruční práce Táta je pytlák, nebo myslivec? (Nemusíš odpovídat, ať to tu zbytečně neschytá od ochránců přemnožené zvěře ) Každopádně pěkná sbírečka, domů by se mi asi nevešla. Citovat
dolly1010 Odesláno 16. leden 2010 Autor Odesláno 16. leden 2010 Táta je nástrojař Ale jako koníček má řezbářství - ty věci co visej na zdi je jeho práce A ty parůžky na tom jsou většínou z nějakejch pozůstalostí, nálezy na půdách a tak Některý lebky jsou falešný (ze dřeva) a parůžky najdutý v lese [upravil dne 16.1. 10 dolly1010] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Nějak ty obrazky nevidím. Jinak moje Starý ale už modernější stereo v podobě klasickýho receiveru Denon na výkonovejch trazistorech + AQ reprosostavy. S tím jsem už dlouho spokojenej a stereo mi bohatě stačí, nevim na co na muziku 5.1 jak mi občas někdo vnucuje. I když v poslední době z pohodlnosti to degraduju posloucháním MP3 z počitače [upravil dne 16/1/10 Radek Hurvajz] Citovat
Fakir Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Já mám spíš tu supermoderní techniku, což u zvukaře asi nepřekvapí. Stará technika je sice stylová, ale mým požadavkům na kvalitu prostě neodpovídá, já jsem na to puntičkář. Zvuk v obýváku u televize mám postavený na receiveru Denon a 5.1 sestavě BOSE Acoustimass, zvukový signál zajišťuje HTPC po optickém kabelu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.