Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dálkové ovládání - zapojení


mblcz

Recommended Posts

Ahoj, umí někdo poradit s napojením nového univerzálního dálkového ovládání a stávající centrál?

Mám r.v. 2000 s originálním centrálem bez dálkového ovladače. Koupil jsem si dálkové ovládání s jednotkou a teď bych potřeboval poradit, jelikož si nevím rady.

1) kde bych měl hledat jednotku centrálu. předpokládám, že někde pod palubovkou a zřejmě pod volantem, ale radši bych měl jistotu od někoho se zkušenostma abych nerozebral celý auto.

2) potřeboval bych schéma zapojení orig. centrálu...

Předem moc děkuji za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsem žádný profík a jsem stále ještě zmatenej co v autě mám a nemám. Multiplex asi nebude a BSI nevím. popravdě řečeno ani pořádně nevím co a kde to je. Když jsem prošel celé toto fórum, tak se o tom psalo docela dost, ale nikdy jsem nenašel podrobnosti.

Budu jedině rád, když mi o autě řekneš co nejvíc. Sice jsem registrovanej na Serviceboxu, ale našel jsem tam jen základní věci.

Nicméně můj VIN, teba VIN mého miláčka, je: VF32AKFXF40497367

CO se týče toho centrálu, tak jsem si koupil dálku CZ KEY (KEETEC) a potřeboval bych vědět jak to propojit na originální centrál (zamkni, odemkni...).

Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pripaja sa to do bsi,ten cz keetec je dobry ma to vystup cez relatka na sest kablov a musis vsetky zapojit.Ak ti mozem poradit daj si to namontovat nejakemu zrucnemu elektrikarovi,lebo to nie je jednoduche,nestacia tam len minusove impulzy,neviem to naspamat,musim niekde pohladat schemu zapojenia a potom ti to popisem blizsie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

BSI = Build in system interface, je to centrální jednotka kde jsou združeny některé funkce .. třeba časovače na blikače a stěrače, centrál, imobilizér a další funkce. Je to prostě malá jednotka, které zjednodušuje rozvody .. u starších aut si měl hromadu relátek v kabině pro časovače a podobně a zabíralo to hodně místa.. Tady je to pohromadě na plošňáku. Bohužel je dražší výměna :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

manzelka ma rovnaky model 206,T1 bez com 2000 , orginal dialkove a prestalo fungovat, takove z jednim tlacitkem , bateria vymenena , impulzy vysiela . Na scheme som nenasiel nic kolem dialkoveho ovladania , vedeli by ste nieco poradit ? Rovnaku pakaren mam z dialkou na P607 mozna by uz bolo nutne vyment auta :myslim:myslim , dakujem

[upravil dne 28/3/10 D600]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 let později...

Ahoj mám rovnaký problém ako mblcz. Mám P206 r.v. 1999 s originál centrálom a chcem si tam namontovať univerzálne dialkové ovládanie. Mám BSI a v predných dverách mi ide do motorčeka konektor s 5 vodičmi. Vie mi niekto prosím dať schému ako zapojiť univerzálne dialkové ovládanie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uplně normálně.. nasimuluješ funkci zámku ve dveřích, tzn při odemykání uzemníš jedne kabel co jde do zámku, při zamykání, druhý.. pokud se nepletu, tak je to 620 a 621.. ale lepší proměřit ;) já to většinou napojuji přímo u BSI ;) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prosím ťa nemohol by si sa na to pozrieť presnejšie, lebo dnes som to skúšal znovu zapojit a podarilo sa mi spojazdniť iba zamykanie. Vo dverach mam 5 kablikov vylučovacou metodou som prisiel na to ze jeden je zem, dva idu do motorčeka a dva su na zamok. Ked uzemnim jeden z tych zamkovych tak mi auto zamkne, no ked uzemnim ten druhy tak neodomkne. Skušal som merať napatie na nich a v kludovom stave je na obidvoch cca 0,7V . Ked je auto zamknute samozrejme na jednom je 0V a na druhom 0,7V. Ked auto odomknem tak mam na obidvoch 0,7V. Skúšal som uzemnit skoro vsetky kabliky co su na konektore BSI no stale sa mi nedari odomknut. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...