Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 206 GTi/Atlantis/Bilstein B8/RC interiér


Eon

Recommended Posts

ja mel krasnej neponicenej volant.....pak jsem se ozenil a po mesici sme s Andy ty prstynky museli sundat. protoze by to vypadalo presne takhle... sedacky ze mas mne bylo jasny hned jak si ddal inzerat;) je to paradni....;)ja mel krasnej neponicenej volant.....pak jsem se ozenil a po mesici sme s Andy ty prstynky museli sundat. protoze by to vypadalo presne takhle... sedacky ze mas mne bylo jasny hned jak si ddal inzerat;) je to paradni....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Konečně v neděli jsem se dostal k výměně věcí, co se mi za pár měsíců nahromadili na auto. Vše probíhá podle plánu, zatím jen jeden zádrhel, měl jsem koupené gumové držáky stabilizátoru k nápravnici a nějak mi furt ne a ne pasovat.. Zjistil jsem, že podle VINka mám mít přední stabík 20mm, ale na autě mám 22mm, asi zřejmě majitel z Italie vyměnil stabík, pravděpodobně z verze 1.4 HDI, kde by měl být průměr 22mm. Tak kdyby někdo chtěl nové držáky, nejni problém. Já tam nechám ten silnější stabík, jízdně mi to docela sedí a vyhovuje. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak určitě. :-) Dnes jsem přezul na letní, doladil zhruba geo (v pondělí jedu na laser) a jel to projet. Už po pár metrech byl poznat rozdíl. A to obrovský, auto není ani tvrdé, ani měkké, krásně pohlcuje nerovnosti a přitom auto drží i po rozbité cestě krásně stopu. Všem, kteří mají 206ku doporučuji, pokud budou chtít nějáký podozek, ať se vyprdnou na jomy, ta techniky a podobně a koupí Bilsteiny B8 a snížené pružiny Eibach -30mm. Je to úplně jiné auto. Opravdu mi to udělalo radost. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...