Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 206 GTi/Atlantis/Bilstein B8/RC interiér

Recommended Posts

Odesláno

s tym kopanim, neviem, ale ja som mal to iste co ty,dokonca aj farbu :) , ale ziadne kopanie nebolo, auto slo uplne normalne, neviem o niecom ze by gti kopali,a ze moc silny motor na 206 ku, je silny ale 100kw nie je zas az tak vela, su ovela lepsie a silnejsie :) , napr aj rc uz ma 130kw, to potom ako by malo kopat ?

Nieco nemas v poriadku, sak zajed do servisu, bo moja sla uplne normalne, akurat nestihal synchron, pri vytoceni do max otacok pri plnom plyne a hned zaradeni dvojky , trosku to skriplo potom :roker , toto su prevodovky v 206 kach ktore su nie zrovna najlepsie, ale zvyknes, inak dobra volba, ja som s tym autom nemal ziadny problem. ALe ked znova, uz bych siel rovno do rc verzie :papa

Odesláno

ja viem ze ma iny podvozok, a aj prevodovka je troska upravena, sak museli tie kw dostat odniekal,kedze motor ostal v podstate z gti. Ale je to stale 5 stupen, keby bol 6kvalt, mohlo by to ist este lepsie , no ta cena zas by bola vyssia,

Odesláno

äuto pekne...kopqni ti delaji silenbloky....nech si kompletne vseck zkontrolovat...motorove a na ramenech:):super

Denisko: šak já mám v pláně prerábku mojho oranžoveho draka na RC:P...v lete dáme sraz v Brumově:)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Zdravím, kdyby jste někdo viděl někde prodávat 17ky z RC, napište :) Rád bych vyměnil/prodal mé 16 Ouragany a pořídil právě 17ky z RC. :)

Odesláno
Původně zaslal: The_DoctoR

Proč tam chceš cpát 17tky? Pak to bude vypadat jak hybrid RCčka :) Za kolik bysi prodal ty tvoje 16tky?

Protože se mi moc líbí :) A třeba poprvý kola a pak motor :) Ne, ty kola bych vážně chtěl, vypadá to moc hezky. Zatím nemám představu, za kolik bych je prodával (jsou na nich ještě slušné gumy michelin). Řešil bych to, až by se objevili kola z RC ;)

Odesláno
Původně zaslal: Eon

Původně zaslal: The_DoctoR

Hezké, kolik tě stálo?

Já měnil po koupit gtička rozvody, radši i spojku a další věci, ale kope mi to stále a silentbloky mám všechny v pořádku, prej to tyhle auta dělaj, jelikož ten motor je prostě na to auto moc silnej...:)

Jasně, taky se chystám vyměnit tyhle spotřební věci. Ale nemyslím, že by to kopání nešlo vyřešit. Nějak se stím poperu, pokud to bude i po výměně silenbloku dělat.

Mozes s tym kopanim spojky robit co chces, az si na to zvyknes a pretane ti vadit, stalo ma to dva roky patrania, debatovania a podobne, az som si na to zvykol

Odesláno

Ještě jsem to neměl na rampě, myslím, že tam není origo podvozek, že si stím někdo pohrál, musím to prozkoumat :) (Taky jsem si říkal, že je to nějak moc nízko, proč se mi hever nevejde pod prahy..)

Odesláno

Měl jsem ten samý problém se svojí 206 1.6 16v 80kW.. Přesně jak ti tu radí, byl to utržený silentblok.. Můj kamarád měl u GTI to samé, je to dost častá závada :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...