denoo Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 s tym kopanim, neviem, ale ja som mal to iste co ty,dokonca aj farbu , ale ziadne kopanie nebolo, auto slo uplne normalne, neviem o niecom ze by gti kopali,a ze moc silny motor na 206 ku, je silny ale 100kw nie je zas az tak vela, su ovela lepsie a silnejsie , napr aj rc uz ma 130kw, to potom ako by malo kopat ? Nieco nemas v poriadku, sak zajed do servisu, bo moja sla uplne normalne, akurat nestihal synchron, pri vytoceni do max otacok pri plnom plyne a hned zaradeni dvojky , trosku to skriplo potom , toto su prevodovky v 206 kach ktore su nie zrovna najlepsie, ale zvyknes, inak dobra volba, ja som s tym autom nemal ziadny problem. ALe ked znova, uz bych siel rovno do rc verzie Citovat
The_DoctoR Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 denoo: RC má úplně jinej podvozek, převodovku, atd.. Citovat
denoo Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 ja viem ze ma iny podvozok, a aj prevodovka je troska upravena, sak museli tie kw dostat odniekal,kedze motor ostal v podstate z gti. Ale je to stale 5 stupen, keby bol 6kvalt, mohlo by to ist este lepsie , no ta cena zas by bola vyssia, Citovat
Rejty Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 äuto pekne...kopqni ti delaji silenbloky....nech si kompletne vseck zkontrolovat...motorove a na ramenech:) Denisko: šak já mám v pláně prerábku mojho oranžoveho draka na RC:P...v lete dáme sraz v Brumově Citovat
Eon Odesláno 23. únor 2010 Autor Odesláno 23. únor 2010 Zdravím, kdyby jste někdo viděl někde prodávat 17ky z RC, napište Rád bych vyměnil/prodal mé 16 Ouragany a pořídil právě 17ky z RC. Citovat
The_DoctoR Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Proč tam chceš cpát 17tky? Pak to bude vypadat jak hybrid RCčka Za kolik bysi prodal ty tvoje 16tky? Citovat
Eon Odesláno 23. únor 2010 Autor Odesláno 23. únor 2010 Původně zaslal: The_DoctoR Proč tam chceš cpát 17tky? Pak to bude vypadat jak hybrid RCčka Za kolik bysi prodal ty tvoje 16tky? Protože se mi moc líbí A třeba poprvý kola a pak motor Ne, ty kola bych vážně chtěl, vypadá to moc hezky. Zatím nemám představu, za kolik bych je prodával (jsou na nich ještě slušné gumy michelin). Řešil bych to, až by se objevili kola z RC Citovat
The_DoctoR Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 ok, v pohodě. Já kdybych měl rc, tak ty kola jdou hned pryč, hodil bych tam ozetka nebo speedlajny, ale každýho vkus, o tom žádná Citovat
matus1984 Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Původně zaslal: Eon Původně zaslal: The_DoctoR Hezké, kolik tě stálo? Já měnil po koupit gtička rozvody, radši i spojku a další věci, ale kope mi to stále a silentbloky mám všechny v pořádku, prej to tyhle auta dělaj, jelikož ten motor je prostě na to auto moc silnej... Jasně, taky se chystám vyměnit tyhle spotřební věci. Ale nemyslím, že by to kopání nešlo vyřešit. Nějak se stím poperu, pokud to bude i po výměně silenbloku dělat. Mozes s tym kopanim spojky robit co chces, az si na to zvyknes a pretane ti vadit, stalo ma to dva roky patrania, debatovania a podobne, az som si na to zvykol Citovat
matus1984 Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 ja mam na zimu 195/55 r15, a nemam s nimi ziadny problem, drzia na snehu, vode, suchu, ..... dost podstatne je aj ake pneu si tam zvolis Citovat
Eon Odesláno 23. únor 2010 Autor Odesláno 23. únor 2010 Taky jsem na zimu koupil 195/55 R15 BF Goodrich Citovat
Eon Odesláno 23. únor 2010 Autor Odesláno 23. únor 2010 Ještě jsem to neměl na rampě, myslím, že tam není origo podvozek, že si stím někdo pohrál, musím to prozkoumat (Taky jsem si říkal, že je to nějak moc nízko, proč se mi hever nevejde pod prahy..) Citovat
Rejty Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 trochu snizene to bude:)ale ja to mam vic:-D:super Citovat
Rejty Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Původně zaslal: The_DoctoR víc, to už drhneš ne? rozdil vice nez patrny:-D Citovat
Eon Odesláno 24. únor 2010 Autor Odesláno 24. únor 2010 Rejty, ale ty seš blázen, já potřebuju občas zaparkovat u paneláku Ne viset na patníku Citovat
Apiari Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Měl jsem ten samý problém se svojí 206 1.6 16v 80kW.. Přesně jak ti tu radí, byl to utržený silentblok.. Můj kamarád měl u GTI to samé, je to dost častá závada Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.