Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu, rozpadlo se mi přítlačné spojkové ložisko na 406ce, dal jsem tam nové, už mi asi třikrát vyskočilo z nasazení na přítlačáku, a když ho nasadim tak mi zůstává spojkový pedál asi v polovině původního kroku: Co se s tim dá dělat? Hlavně nechápu to seskakování ložiska. Díky za radu.

Odesláno

mno pokud to nebudes mit odvdusneny tak ti tam lozisko nebude drzet...jelikoz pri zmacknuti se ti stlaci vduch a lozisko se max opre o pritlacak nebo se ho vubec nedotkne...skusim ti najit kde se odvzdusnuje...

nejak mi nefrci service box..budes muset asi chvilku pockat ..

nova 406 bo old?

[upravil dne 11/1/10 tommas11]

Odesláno

vipada to takhle? jestli jo tak v krouzku tam nekdy je odvzdusneni ale vetsinou tam nic neni ale tam kde je sipka tak tam by mel byt primo ten odvzdusnovak je to na prevodovce a bude to vypadat asi jak odvzdusnovak co mas na brzdici...

+ dolej si kapalinu nez zacnes odvzdusnovat at si to nezavdusnis :D:blablabla

post-0-14109612369451_thumb.jpg

Odesláno

koukam na to sry za spozdeni sklizel sem uhli a shich... zachvilku ti sem uplouadnu tvoje fotky a mozna ti i poradim..tenhle system neznam ale budu se snazit..

post-0-1410961237066_thumb.jpg

Odesláno

To co sem oznacil tak to bych povolil druhej at ti slapne a musi to jit...popripade kdyz ta trubicka vede bokem co je v ose?je tam dirka bo je to slepy?

post-0-14109612371556_thumb.jpg

Odesláno

chlapi já teda nevím, ale už to, že do expanzska spojky se nemá otevírat, jde o bezudržbový systém, nic se nikde neodvzdušňuje

tady máš mechanizmus tvojí spojky :papa

post-0-14109612371928_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...