Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Za kolik jezdíte?


1bugsy1

Recommended Posts

  • O 3 měsíce později...

mi Peugeot Partner 1.4, rok výroby 1999, najeto 183 000 km, průměr 7,4 l / 100 km. Jízda obvykle max ve dvou lidech, couračky (2 km na nádraží a zpět, občas nákup 13 km a zpět, mimořádně dálka.) Ty couračky jsou v Polabské nížině, žádný kopec, Jsem z Milovic u Nymburka, "Dálky", rovná se obvykle Vysočina -  Havlíčkův Brod, Šumava - Sušice, nebo  Mariánské Lázně. Nejsem žádný divoch, jezdím profi s 4 nápravovým DAF, jeřáb 32 tun, tak je pro mně normální se courat okolo 90 km/hod., na dálnici je pro tuto motorizaci optimum okolo 110 km/hod., pak se to trápí. Pro mě je Partner s touto motorizací zcela dostačující, potřeboval jsem něco s malým povinným ručením, které nastartuje na Vysočině či Šumavě i při větších mrazech a  do kterého se dají dát jízdní kola nebo  lyže a něco objemnějšího převést ( chalupařina). Motor je jednoduchý, spolehlivý, auto celkově v pohodě. Spotřeba by se určitě rapidně zvýšila při naloženém autě, s kombinací o pokus o svižnější jízdu a kopcovitým terénem.  Motor je na toto slabý.

Upraveno uživatelem bak65
Chyba v textu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 6 měsíců později...
  • O 10 měsíců později...

Možná sem trochu nepatřím, ale Berlingo 2005 1.6 benzín - v létě cca 6,5 v zimě do 7, k Baltu a zpět, což je asi 2.000 km "fully loaded" při  rychlosti do max 110 km, ale spíš míň, i pro mě neuvěřitelných 5,8 - dle tankování po hrdlo, dle palubáku v podstatě to samé. najeto 140.000 Km. Pokud by se mu šlapalo po krku, tak poleze uřčitě mnomem víš. Ale proč?....

Upraveno uživatelem robodox
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

S Opelem Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo jezdím za 8/100 (50:50 dálnice 140km/h tempomat a okresky ). Klimu zapínám když je vedro, není tam automatická a mě pak z toho zebou nohy a mám rýmu xD Na mou obranu - vozím materiál na servisní opravy + mám prodlouženou verzi a 6 míst k sezení, takže když jedu v plným osazení, dostávám se blízko k hranici 3.5 tuny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...