Šalda Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Otan: ty 3 věci co jsi vyjmenoval nesnáším, takže to by mě nevadilo:D:P Ale určitě tam nemají svíčkovou, a to by mě vadilo:D Citovat
oddie Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Původně zaslal: MMMMM Platí se v německu nebo ve francii nějaká dálniční mýta? Pokud chceš jet ve Francii po skutečných dálnicích, tak fest. Jedna cesta z Montpellier horem kolem Strasbourgu mě stála na poplatcích 50Eur. Citovat
aka Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Francie klidne, domluvit se neni problem a kdyz tam babi bydlela, jezdila jsem tam fakt rada....jiste ze zalezi na tom kde ale tak je to vsude ale ja uz asi stejne zustanu tady, nejak jsem si zvykla Citovat
BV406 Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: MMMMM Platí se v německu nebo ve francii nějaká dálniční mýta? Pokud chceš jet ve Francii po skutečných dálnicích, tak fest. Jedna cesta z Montpellier horem kolem Strasbourgu mě stála na poplatcích 50Eur. to jo, ale ten povrch !!! nekdo to holt zaplatit musi Citovat
Otan Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Původně zaslal: Šalda Otan: ty 3 věci co jsi vyjmenoval nesnáším, takže to by mě nevadilo:D:P Ale určitě tam nemají svíčkovou, a to by mě vadilo:D Takže zůstala jen ta 4 - radost z úmrtí sousedovy kozy - no Ty jsi ale pěkný soused!!:o Citovat
Marlin Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 O Francii jako k místu žití bych mohl vyprávět... Sestra tam už žije nějaký ten rok a co občas slyším,t ak si říkám zlaté čechy. Citovat
MatrixArwen Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 Marlin: Každé má své pro a proti. Všude se žije jinak. Asi na pár měsíců, než by mě to přestalo bavit bych tam chtěla být, ono sice jeden říká to a druhej to, ale já bych říkala zase něco jinýho:-) Řídím se tím, že pokud to jde, tak to vyzkouším na vlastní kůži, abych věděla.:-) Ale svíčkový bych se těžko zbavovala:( zrovna předevčírem jsem ji měla k obědu, ale bez šlehačky a bez brusinek, protože jsem byla lenost osobně si pro ně dojít do 5 minut od baráku vzdáleného supermarketu:D:D Citovat
Aluška Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Co vy na té svíčkové všichni vidíte?? Snad jen to maso se dá Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Původně zaslal: Aluška Co vy na té svíčkové všichni vidíte?? Tak to by mě tedy také zajímalo. Citovat
Šalda Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 To nejde popsat, je to prostě svíčková, a o to maso mě ani nejde, ale o omáčku:aut Citovat
oddie Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Původně zaslal: Aluška Co vy na té svíčkové všichni vidíte?? Snad jen to maso se dá Jak vidíte, to není na koukání, to je k jídlu Citovat
Šalda Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Na koukání to je taky, když je to pěkně nachystaný a ozdobený Citovat
MatrixArwen Odesláno 8. leden 2010 Autor Odesláno 8. leden 2010 Aluška: když maminka jí umí taaaaak dobrou:-) Citovat
Aluška Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Moje skorotchýně ji taky dělá výbornou, ale prostě to není jídlo, který bych musela mít. Já ulítávám na jinejch hlavně různé roštěnky, ptáčky s dobrou omáčkou a rýží. Je rozhodně minimálně 15 jídel, kterým bych dala před svíčkovou přednost . Citovat
Petra XSI Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Moje ségra žije ve Francii s menšíma pauzama desátým rokem.....mě na frantících baví, že kvůli každý věci stávkujou, něco se jim nelíbí a už se slejzaj na ulicích. Jinak mě docela odrovnalo, že ženská nastupuje šest neděl po porodu do práce (když má dvojčata tak může být doma půl roku), to mi příjde šílený. Prostě buď Tě uživí manžel nebo musíš makat. K tý svíčkový.......to není problém si jí tam uvařit, ale knedlíky si k nim neuvaříte, není mouka nemaj klasický draždí. Jo a taky se tam nedá sehnat taková blbost jako prskavky........no kdo by tam chtěl žít, když nemaj ani prskavky:D:D Citovat
BV406 Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 jeeee, tak pozdravuj sestru, urcite ji maaalinko zavidim Citovat
Aluška Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 To Petr XSI: A to si to mimčo potom bere sebou do práce, aby ho mohla kojit?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.