Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MMMMM

Platí se v německu nebo ve francii nějaká dálniční mýta?

Pokud chceš jet ve Francii po skutečných dálnicích, tak fest. Jedna cesta z Montpellier horem kolem Strasbourgu mě stála na poplatcích 50Eur.

Odesláno

Francie klidne, domluvit se neni problem a kdyz tam babi bydlela, jezdila jsem tam fakt rada....jiste ze zalezi na tom kde :D ale tak je to vsude :)

ale ja uz asi stejne zustanu tady, nejak jsem si zvykla :)

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: MMMMM

Platí se v německu nebo ve francii nějaká dálniční mýta?

Pokud chceš jet ve Francii po skutečných dálnicích, tak fest. Jedna cesta z Montpellier horem kolem Strasbourgu mě stála na poplatcích 50Eur.

to jo, ale ten povrch !!! nekdo to holt zaplatit musi :)

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

Otan: ty 3 věci co jsi vyjmenoval nesnáším, takže to by mě nevadilo:D:P

Ale určitě tam nemají svíčkovou, a to by mě vadilo:D

Takže zůstala jen ta 4 - radost z úmrtí sousedovy kozy - no Ty jsi ale pěkný soused!!:o:o

Odesláno

Marlin: Každé má své pro a proti. Všude se žije jinak.

Asi na pár měsíců, než by mě to přestalo bavit bych tam chtěla být, ono sice jeden říká to a druhej to, ale já bych říkala zase něco jinýho:-) Řídím se tím, že pokud to jde, tak to vyzkouším na vlastní kůži, abych věděla.:-)

Ale svíčkový bych se těžko zbavovala:( zrovna předevčírem jsem ji měla k obědu, ale bez šlehačky a bez brusinek, protože jsem byla lenost osobně si pro ně dojít do 5 minut od baráku vzdáleného supermarketu:D:D

Odesláno

Moje skorotchýně ji taky dělá výbornou, ale prostě to není jídlo, který bych musela mít. Já ulítávám na jinejch hlavně různé roštěnky, ptáčky s dobrou omáčkou a rýží. Je rozhodně minimálně 15 jídel, kterým bych dala před svíčkovou přednost ;) .

Odesláno

Moje ségra žije ve Francii s menšíma pauzama desátým rokem.....mě na frantících baví, že kvůli každý věci stávkujou, něco se jim nelíbí a už se slejzaj na ulicích.

Jinak mě docela odrovnalo, že ženská nastupuje šest neděl po porodu do práce (když má dvojčata tak může být doma půl roku), to mi příjde šílený. Prostě buď Tě uživí manžel nebo musíš makat.

K tý svíčkový.......to není problém si jí tam uvařit, ale knedlíky si k nim neuvaříte, není mouka nemaj klasický draždí. Jo a taky se tam nedá sehnat taková blbost jako prskavky........no kdo by tam chtěl žít, když nemaj ani prskavky:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...