Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

šalda: taky bych tam hned šla bydlet, akorát francouzština je docela lehká:/ a myslím, že kdybych tam bydlela, tak by mi angličtina po nějakém čase nestačila. no auta jsou nejlepší, to bezpochyby:-)))

MJSytic: nebo Norsko:-)

Kurt: ach moje řeč:-))) tam by jsem se alespoň jednou v životě chtěla podívat.

[upravil dne 7/1/10 MatrixArwen]

Odesláno

nesnáším zimu takže severský země pro mě nejsou, ale jižní taky ne,tam je zase moc teplo, takže bych se držel Francie, Německo, Švýcarsko a podobně:mrk

Odesláno

jj, ve francii bych taky chtel zit, nedelal by mi problem zit i v nemecku, v tehle zemi jsem relativne casto a mam tam dost obchodnich i osobnich pratel, z rad nemcu myslim ... nikdy se neprestanu divit tomu, ze tam proste nic neni problem, potrebuju nutne sehnat to a to, nevadi, zajistime, komunikace s urady, to je oproti nasim urednim svi..nim uplny raj !!!

ve francii mam taky nejake kontakty pres otce, ktery mel v nantes nejake podnikani, ale kdyz byl jeste cas se rozhodnout, tak jsem jsem se rozhodl mozna blbe a jsem tu :D ... velky problem mam naucit se francouzsky a anglicky ani nemecky tam s vama moc nikdo komunikovat nechce ...

proste za me francie ano !

Odesláno

Já jsem ve Švajcu,musím říct,že tu život není špatnej,ale bohužel tu chybí svoboda,na kterou byl člověk zvyklý z Cz,je tu spousta omezení,třeba v neděli si člověk nesmí ani uprdnout,aby ho nikdo neslyšel,prostě se nesmí dělat hluk.Jinak dopravní předpisy taky tragédie,trošku vyšší rychlost a hned přijde složenka,neexistuje diskuze,prostě zaplať a hotovo.Pokud je člověk hodně rychlej,tak je rovnou bez papírů,někdy i zabavují auta,to je jako prevence.

Ale být srovnání o nejblbější národ,tak budou Švýcaři asi první,protože takhle blbej a nesamostatnej národ jsem ještě neviděl,všechno za ně někdo vyřeší.Stačí,když vypnou semafory...:bacha

Odesláno

Co jsem měl možnost jezdit po Francii na kole, vůbec se mi nelíbila. Je tam vše takové špinavé, ušmudlané,...

Ale je pravda, že jsem jezdil po vesnicích, Alpách a pod., žádné turisticky zajímavé oblasti.

Odesláno

Já jsem docela přemýšlel zajet do Francie na dovolenou, byl tam někdo někdy. někam do oblasti provence. Ještě jsem nikde autem v zahraničí nebyl. Jaké jsou tam ceny, zkušenosti atd.

Odesláno

Platí se v německu nebo ve francii nějaká dálniční mýta?

Odesláno

Ono v té Francii zásadně záleží na tom, jak kde. Jestli posuzovali svobodu a bezpečnost, tak to asi těžko platí pro města s nadpoloviční převahou imigrantů - pamatujete, kolik tam poměrně nedávno shořelo aut? Já mám Francii rád, ale měl bych velkou obavu z toho, jak bude tenhle vývoj pokračovat. Časem na to ta země doplatí celá, a pak už asi nebude na prvním místě...

Co se týče toho, kam tam jet na dovolenou, záleží, co preferujete. Pokud přírodu, klid, žádný luxus, jsou dobré jak Pyreneje u hranic s Andorrou, tak třeba Causse Méjean, Languedoc, Provence... jak na kole, tak na pěšky.

Odesláno

A mají tam zabijačky? A pálí slivovicu? A mají dobré pivo? A mají ten krásný pocit, když zdechne sousedovi koza? Jestli ano, beru, jestli ne, jsem rád, že jsem tady.:papa:papa:potlesk:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...