MatrixArwen Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Nevím, jestli to tady už je, nenarazila jsem na to. Každopádně ČR na tom není zase tak špatně, jsme 24.:-) Ale Francie je prostě nejlepší:-) odkaz na seznam.cz http://www.novinky.cz/ekonomika/188517-cesko-je-24-nejlepsi-zemi-k-zivotu-predstihlo-i-britanii.html Citovat
Šalda Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Právě sem si to taky četl, ale je fakt že klidně bych tam šel bydlet, rozhodně lepší než u nás:D A mají tam nádherný autí Citovat
Šalda Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 ozzy56: Ostrava není v česku, je na moravě Citovat
Kurt Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Původně zaslal: MJSytic Jedině Island Já bych mohl i ten N. Zéland. Citovat
MatrixArwen Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 šalda: taky bych tam hned šla bydlet, akorát francouzština je docela lehká:/ a myslím, že kdybych tam bydlela, tak by mi angličtina po nějakém čase nestačila. no auta jsou nejlepší, to bezpochyby:-))) MJSytic: nebo Norsko:-) Kurt: ach moje řeč:-))) tam by jsem se alespoň jednou v životě chtěla podívat. [upravil dne 7/1/10 MatrixArwen] Citovat
MJSytic Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Kurt: Nejezdí tam náhodou po špatný straně silnice:aut MatrixArwen: Jako nouzovka může být Citovat
urdemala Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Původně zaslal: MJSytic Kurt: Nejezdí tam náhodou po špatný straně silnice:aut Horší je, že tam jezdí i vzhůru nohama:bojim Citovat
Šalda Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 nesnáším zimu takže severský země pro mě nejsou, ale jižní taky ne,tam je zase moc teplo, takže bych se držel Francie, Německo, Švýcarsko a podobně Citovat
BV406 Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 jj, ve francii bych taky chtel zit, nedelal by mi problem zit i v nemecku, v tehle zemi jsem relativne casto a mam tam dost obchodnich i osobnich pratel, z rad nemcu myslim ... nikdy se neprestanu divit tomu, ze tam proste nic neni problem, potrebuju nutne sehnat to a to, nevadi, zajistime, komunikace s urady, to je oproti nasim urednim svi..nim uplny raj !!! ve francii mam taky nejake kontakty pres otce, ktery mel v nantes nejake podnikani, ale kdyz byl jeste cas se rozhodnout, tak jsem jsem se rozhodl mozna blbe a jsem tu ... velky problem mam naucit se francouzsky a anglicky ani nemecky tam s vama moc nikdo komunikovat nechce ... proste za me francie ano ! Citovat
olda Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Já jsem ve Švajcu,musím říct,že tu život není špatnej,ale bohužel tu chybí svoboda,na kterou byl člověk zvyklý z Cz,je tu spousta omezení,třeba v neděli si člověk nesmí ani uprdnout,aby ho nikdo neslyšel,prostě se nesmí dělat hluk.Jinak dopravní předpisy taky tragédie,trošku vyšší rychlost a hned přijde složenka,neexistuje diskuze,prostě zaplať a hotovo.Pokud je člověk hodně rychlej,tak je rovnou bez papírů,někdy i zabavují auta,to je jako prevence. Ale být srovnání o nejblbější národ,tak budou Švýcaři asi první,protože takhle blbej a nesamostatnej národ jsem ještě neviděl,všechno za ně někdo vyřeší.Stačí,když vypnou semafory... Citovat
Péťa Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Co jsem měl možnost jezdit po Francii na kole, vůbec se mi nelíbila. Je tam vše takové špinavé, ušmudlané,... Ale je pravda, že jsem jezdil po vesnicích, Alpách a pod., žádné turisticky zajímavé oblasti. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Já jsem docela přemýšlel zajet do Francie na dovolenou, byl tam někdo někdy. někam do oblasti provence. Ještě jsem nikde autem v zahraničí nebyl. Jaké jsou tam ceny, zkušenosti atd. Citovat
elton Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Segra tam jezdí každý rok na dovču a nestěžuje si. Ale ceny nevím. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Platí se v německu nebo ve francii nějaká dálniční mýta? Citovat
oddie Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Ono v té Francii zásadně záleží na tom, jak kde. Jestli posuzovali svobodu a bezpečnost, tak to asi těžko platí pro města s nadpoloviční převahou imigrantů - pamatujete, kolik tam poměrně nedávno shořelo aut? Já mám Francii rád, ale měl bych velkou obavu z toho, jak bude tenhle vývoj pokračovat. Časem na to ta země doplatí celá, a pak už asi nebude na prvním místě... Co se týče toho, kam tam jet na dovolenou, záleží, co preferujete. Pokud přírodu, klid, žádný luxus, jsou dobré jak Pyreneje u hranic s Andorrou, tak třeba Causse Méjean, Languedoc, Provence... jak na kole, tak na pěšky. Citovat
Otan Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 A mají tam zabijačky? A pálí slivovicu? A mají dobré pivo? A mají ten krásný pocit, když zdechne sousedovi koza? Jestli ano, beru, jestli ne, jsem rád, že jsem tady.:papa:potlesk:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.