Schreek Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Od nového roku už budou karty zcela bez roku na přední straně a mělo by to být vyřešeno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 607 Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Prima, já se ještě optám, chci se stát řádným členem, kdy je optimální poslat platbu? Jak se tu píše, tak únor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Kdykoli, třeba hned. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Kdykoliv ale karticka ted prijde az po novem roce.... Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 607 Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Ok, nechám to tedy na leden, díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 To klido pošli už v prosinci, ono to chvíli trvá, než platba dojde a než se kartička vyrobi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milhausekkk Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 ha, jsem se chtěl zeptat kdy nebo jestli dorazí kartička a čtu, že po novém roce....... tak díky a pěkné svátky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lihous Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 Zdravim ....,nejak se me neotevrel odkaz z mailu a platbu jsem objevil a zaplatil az dnes v noci - nekde byla chyba kde netusim a s omluvou oznamuji ze je to napraveno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChouLu Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 V Pohodě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Zdravim dneska mi prisel mejl pro obnoveni clenstvi,jak to mam chapat,kdyz uz mam placeno,to si jako mam jeste jednou zaplatit clenstvi? odeslano z Lumie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Ony ty automatické skripty asi tolik nefungují, jak nám bylo vysvětlováno při přechodu na nové fórum. Já mám zaplaceno také docela dlouho a v profilu mám "Placeno datum20.12.2013". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChouLu Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Zdravim dneska mi prisel mejl pro obnoveni clenstvi,jak to mam chapat,kdyz uz mam placeno,to si jako mam jeste jednou zaplatit clenstvi? odeslano z Lumie Vendelínku u tebe byl problém, že si neprodlužoval pomocí eshopu, ale zaslal jsi částku na účet rovnou.. já to pak nemohu rozeznat jako prodloužení a musím to tam kliknout ručně a pak to takle dopadlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 tak to se omlouvam za pridelanou praci navic pro tebe odeslano z Lumie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Ony ty automatické skripty asi tolik nefungují, jak nám bylo vysvětlováno při přechodu na nové fórum. Já mám zaplaceno také docela dlouho a v profilu mám "Placeno datum 20.12.2013". Jsi to asi špatně pochopil, tohle je totiž poslední datum který na tomto mistě v profilu vidíš a už se měnit nebude, je to udaj ze stareho fora, další je v položce Panel Eshopu ve tvem profilu a není přímo vidět. Ty starý data časem zmizí uplně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Ahááááá Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrantaCV Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 Zdravím. Přišel mi tento mail: Peugeot Club František Petrovský,Byla Vám vygenerována nová objednávka.Objednávka #1232 - Obnovení:Řádné členství na rok Popis předmětu Cena za kus Množství Cena celkem Obnovení:Řádné členství na rok Kartička: Chci kartičku 300,00 Kč 1 300,00 Kč Celkem: 300,00 Kč Prosím přihlašte se do klientské sekce pro potvrzení platby.Objednávka je závazná. Pokud nebude platba do 14 dnů uhrazena, bude Vaše objednávka zrušena a dodavatel po Vás může vymáhat náklady spojené s Vaší objednávkou. Nějak tomu nerozumím - v klientské zóně objednávku nevidím a po kliknutí na odkaz v mailu se vrací chyba (tuším 404) "Soubor nenalezen". Objednávku si samozřejmě mohu vygenerovat sám v E-Shopu, ale nerad bych vyrobil duplicitu. Může někdo poradit co dělám špatně či kde je chyba? Dík. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 tak jestli uz mas zaplaceno,tak to nech bejt,to samy jsem mel i ja,uz jsem se tady na to ptal odeslano z Lumie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrantaCV Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 (edited) No právě, že ještě zaplaceno nemám a teď tedy nevím zda si tu objednávku mám vytvořit sám nebo kde najít tu vygenerovanou co přišla mailem??? Posílal jsem SZ dotaz na "ChouLu", ale je asi někde mimo tak neodpověděl - dal jsem to tedy sem. Edited December 26, 2015 by FrantaCV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 (edited) Tak napiš Schreekovi.ten ti poradí,nebo Choulíkovi,je na fackabuku Edited December 26, 2015 by vendelinek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChouLu Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 Vyřeším navečer, teď toho mám za ten tejden nějak moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts