Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

S nástupem silnějších mrazů přestal fungovat parkovací asistent 307SW (hlášení obrazovka - fail p. a.) jednou se to ještě obnovilo ale pak už nic. Pokud to souvisí také se stalo že za jízdy (sign otevření 5 dveří) po kontrole nezjištěno. Mám podezdření na konektor ale netuším kde jej hledat. Děkuji za pomoc.

Odesláno

Děkuji za radu ale senzory se zdají čisté, tedy žádný led či sníh, ještě jsem je pro sichr otřel ale závada stále trvá. Snad až povolí mrazy. Každopádně děkuji.

Odesláno

voda mohla natéci dovnitř při nějaké oblevě a tam zmrznout

mě ty levnější, co jsou k mání na netu, občas blbnou při vyjetí z myčky, zařaď zpátečku aby se aktivovaly čidla, popros někoho, ať přikládá na čidla prst, mělo by v nich znatelně jakoby\"tepat\"

Když nemá \"puls\", je nějaká překážka v šíření ultrazvuku....

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Dík za radu, hledat pulz na samotném snímači by mě asi nenapadlo. No čekal jsem tedy až mrazy opadnou ale protože jsem musel do servisu kvůli FAP filtru zadal jsem toto do seznamu úkonů. Verdikt je že krajní snímač je vadný. A nový při objednání stojí 2100,-. Což se mi zdá poměrně dost navíc kromě zmíněného objednání přes Peugeot nemohu nic sehnat. Předpokládám že minimálně pro francouzké vozy budou tyto snímače stejné. Máte někdo zkušenost?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...