barenst Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Rok se s rokem sesel a je cas na dalsi sraz na morave . Sobota 9.1. v 10.00h Zachytove parkoviste Aquaparkuarku u prehrady Olesna viz mapa Tak uz by jsme s toho mohli udelat tradici, druhý víkend v roce se srazit na Olešné ! Program bych viděl tak jak loni, slalom, mrznutí, výškrab na Ondřejník, pokec a tradá domů... Citovat
Přema Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Bohužel už ted vím že nemůžu.....jedeme s Eltonem zařizovat orienták na zimní klouzání tak tímto nás 2 omlouvám Citovat
Grlik Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 No tak nějak jsem s tim počital ale coupe mám stále v opravě takže jediným cčím bych mphl dojet je Saxem a to je dost na pytel. Citovat
barenst Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 jako kazdy rok se tam obevi i kluci Audi klubu , tak at prides cim koliv je to jedno , loni to byla taky splet ruznych znacek Citovat
jaudax Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 I já se hlasím, že nejedu. Tak tam nebudete mít zástupce KIA Citovat
barenst Odesláno 8. leden 2010 Autor Odesláno 8. leden 2010 Kia tam sice nebude ale bude Huindai , pry predvadecka z tovarny Ale obavam se ze to bude jak pred 5 lety , za doby Zily a Doda + 50Kč za odhrnuti parkoviste . Citovat
barenst Odesláno 11. leden 2010 Autor Odesláno 11. leden 2010 sraz byl fajn , jen ho uz nebudu priste prezentovat jako Peugot sraz , kdo by ji tak chtel tak zase za rok druha sobota v roce 2011 . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.