Peugeot_22 Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 zajímava hra na pc docela slušná grafika co říkáte? Citovat
AnotherOne Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Hral som to asi pred troma rokmi, na ten čas to bola jedna z naj hier v tomto žánre. Citovat
Peugeot_22 Odesláno 2. leden 2010 Autor Odesláno 2. leden 2010 ta 406-ka tam teda neni original musi se stahnout vzlast ale myslim ze to za to stoji Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Hod nam sem jeste odaz na tu 406tou diy Citovat
Tornado Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Panove co to hrajete, potrebuju poradit. Nainstaloval jsem si tuhle hru a par dni ji hraju. Stale se mi ale nedari brat stopare, modelky atd. a to i kdyz jsou podminky bez omezeni vozidla. Dojedu na misto, objevi se mi v obrazovce GPS napis \"vejit\" a ja nevim co ted s tim. Uroven mam uz Profesional. Kdyz chci dat normalni zavod, tak kliknu na mape na ikonu zavodu a jsem tam, ale u tech stoparu (ta ikona ksichtu s brylema) se mi to nedari. Prosim poradte co s tim. Predem dekuji... [upravil dne 11.1.2010 Tornado] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.