georgegg Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 nechce se mi moc hledat ale koukni na autokelly a co sem koukal tak na pětidvířko zadní sklo vyjde cca 1300Kč nový, tobě se jedná jen o ten trojúhelník tak ten vyjde levnějc Citovat
peugeot09 Odesláno 2. leden 2010 Autor Odesláno 2. leden 2010 Hmm, tak nové jsem našel nejlevněji za tisícovku. Citovat
Dave_k Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Takže jsi vlastně použil mnou první navrhovanou variantu. Citovat
peugeot09 Odesláno 2. leden 2010 Autor Odesláno 2. leden 2010 Hmm, nechtěně a jsem nasranej na nejvyšší únosnou míru. Aspoň, že je to sklo levný. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Lol A nebolo najlahsie zavolat niekoho, kto ma klucovu pohotovost a nechat si auto otvorit ? U nas to delaji kluci s firmy sezam, a taketo bezne auto ty otvori za par sekund Jasne ze to neco stoji, ale mat tieto starosti este aj zo zhananim noveho okna a prerabanim ... Citovat
peugeot09 Odesláno 2. leden 2010 Autor Odesláno 2. leden 2010 Klíčovou pohotovost? To neznám. Na vrakáč jsme stejně měli namířeno, jenom mi je těch peněz docela líto. Aspoň ale budu pro příště chytřejší. Citovat
sisi Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Nejrychlejší způsob je vzít metr, dostatečně ho vytáhnout, pak přeložit vejpul a prostrčit mezi dveřmi a gumou okolo dveří, zachytneš ho za čudlík, zatáhneš a auto je odemčený. Poprvé mi to trvalo asi 5 minut, teď už to jde do pul minuty...:-) Jinak bych možná okno měl, odkud jsi? Citovat
peugeot09 Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 Člověče, že ses tu neobjevil dřív, tohle mě ani nikoho jiného nenapadlo. Okno musí být takové to odklápěcí se třema černýma cvočkama. Je to strana u spolujezdce. Jsem z Tábora, ale pokud bys byl nějak rozumně daleko, tak klidně zajedu. Citovat
sisi Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Tak to jsi daleko, ja jsem od Hlinska to je asi 120km. :-( Citovat
OK406 Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Původně zaslal: peugeot09 Člověče, že ses tu neobjevil dřív, tohle mě ani nikoho jiného nenapadlo. Okno musí být takové to odklápěcí se třema černýma cvočkama. Je to strana u spolujezdce. Jsem z Tábora, ale pokud bys byl nějak rozumně daleko, tak klidně zajedu. okres Tábor Citovat
peugeot09 Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 To je jedno, stejně by to nevyšlo. Kdyžtak mi do SZ napiš, kolik bys za to okno chtěl. [upravil dne 3/1/10 peugeot09] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.