Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nechce se mi moc hledat ale koukni na autokelly a co sem koukal tak na pětidvířko zadní sklo vyjde cca 1300Kč nový, tobě se jedná jen o ten trojúhelník tak ten vyjde levnějc

Odesláno

Lol :)

A nebolo najlahsie zavolat niekoho, kto ma klucovu pohotovost a nechat si auto otvorit ?

U nas to delaji kluci s firmy sezam, a taketo bezne auto ty otvori za par sekund :) Jasne ze to neco stoji, ale mat tieto starosti este aj zo zhananim noveho okna a prerabanim ...

Odesláno

Nejrychlejší způsob je vzít metr, dostatečně ho vytáhnout, pak přeložit vejpul a prostrčit mezi dveřmi a gumou okolo dveří, zachytneš ho za čudlík, zatáhneš a auto je odemčený. Poprvé mi to trvalo asi 5 minut, teď už to jde do pul minuty...:-) Jinak bych možná okno měl, odkud jsi?

Odesláno

Člověče, že ses tu neobjevil dřív, tohle mě ani nikoho jiného nenapadlo. :(

Okno musí být takové to odklápěcí se třema černýma cvočkama. Je to strana u spolujezdce. Jsem z Tábora, ale pokud bys byl nějak rozumně daleko, tak klidně zajedu. ;)

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Člověče, že ses tu neobjevil dřív, tohle mě ani nikoho jiného nenapadlo. :(

Okno musí být takové to odklápěcí se třema černýma cvočkama. Je to strana u spolujezdce. Jsem z Tábora, ale pokud bys byl nějak rozumně daleko, tak klidně zajedu. ;)

:myslim okres Tábor

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...