Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kdysy jsem si od někud zafixoval ze sipo se ma nejakou dobu doma archivovat ,ale nemohu ted nikde najit jaka je ta minimalni doba , delame doma poradek v papirech a toho sberu je nejak moc :D

netušíte někdo? nebo jak dlouho to skladujete včetne jinych ruznych potvrzeni a paragonu.

Odesláno

Protože organizace může vyžadovat platbu něčeho 3 roky zpětně, aspoň po tu dobu bych to skladoval. No a záruční listy po dobu záruky, že, a paragony, no, abych měl ponětí, co tehdy stálo

Odesláno

jinak paragony od dulezitejsich veci schovavam dlouho, nevite, jak se budou hodit po vykradeni bytu/domu pri prokazovani skody pojistovne....vlastni zkusenost

Odesláno

Schovávám vše, už asi od 22 ( což bylo asi před 7 lety ) z důvodu toho, že mě přišlo opravný vyúčtování z plynárny a musel sem jim doplatit asi 13 000.-:grr

Bohužel sem už neměl ústřižky že sem to platil a tudíž mě nic jinýho nezbylo:(

Od té doby schovávám úplně vše, a pokud to jde tak platím vše přes internet banku, protože si schovávám výpisy a tudíž mám od všeho doklad že sem to platil, mám už plných 8 šanonů, ale raději to budu schovávat a asi průběžně po 10 letech to pak budu postupně likvidovat:)

Odesláno

Já jsem starej archivář - hlavně je docela vtipný vidět porovnání cen oproti třeba 5ti letům nazpět. Jestli toho nechceš mít kvanta, udělej SCAN do compu a máš archiv, kterej Ti nezabere místo a máš to v případě potřeby vždy po ruce...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...