Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

nevím, myslím že sem ju kupoval tehdy v Hornbachu asi za 550.-

Vždycky sem bral že Tetra je fajn:(

Tetra je fajn, ale pár let zpět zmizela z trhu, a nevím už jak to bylo, ale už to myslím není až tak česká značka.

Když bych srovnal krmiva, tak Sera byla lepší než Tetra. A vyšší cena Sery nebyla od věci. Od toho si domyslím zbytek.

Hornbach je dobrej, ale dřív tam taky měli šmejdy. Jako třeba polský topení...

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

nevím, myslím že sem ju kupoval tehdy v Hornbachu asi za 550.-

Vždycky sem bral že Tetra je fajn:(

Tetra je fajn, ale pár let zpět zmizela z trhu, a nevím už jak to bylo, ale už to myslím není až tak česká značka.

Když bych srovnal krmiva, tak Sera byla lepší než Tetra. A vyšší cena Sery nebyla od věci. Od toho si domyslím zbytek.

Hornbach je dobrej, ale dřív tam taky měli šmejdy. Jako třeba polský topení...

Tetra už dávno není co bývala a česká už taky není dlouho, řekl bych že se tak nějak zastavila co se týče jakýhosi chodu kupředu. Sera krmení a chemie je sice dražšší ale účinost a poměrně slušné dávkování (malé ) se řekl bych vyplatí a výsledek stojí za to. Vím o čem mluvím.

Odesláno

jj, teď už bych to objednával jen přes net, v Hornbachu mají v AKCI vnější filtr fluval na moje akva za 3100.- a na netu sem ho sehnal za 1800.-:D

Já prodávám chovatelský potřeby a krmení, mimo jíné i Seru:D filtr jsem koupil ted ve výprodeji za 300,- zvládne 500l akvarko:)

Odesláno

to je ten tvůj e-shop??

Nee, to jsem našel jen pro info, já dělám obchodáka pro firmu která se zabejvá výrobou krmiv a dále funguje jako velkoobchod.

Odesláno

U nás se s akvaristikou v sortimentu bude končit takže proto byla taková cena, zůstane nám jen sortiment od Sery. Dostal jsem zajímavej typ na maníka co dělá akvarka na míru a prý za fajn koruny tak sem zvědavej na kolik mě to odhadne až mu řeknu svojí vizi:D

Odesláno

Moje nádrž 200x50x60 (dšv) což je nějakých 600l, mě stálo 6500,-kč. Jinak Bossczy,jak sis dal to dno z kamenů z moře, tak ti rostliny tolik neporostou. Bude to moc zásadité a vápenaté. Takové dna se používají na chov afrik.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...