Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
čakome není to tak dávno cs je udával :D

jj :( moc chci rh zw1 ale bohužel ted žadny nejsou. a když jo tak v brbé rozteči :(

[upravil dne 13.3.2012 10:55 od čakom]

Odesláno

Maska je dobrá? No pokud to bereme jako ve škole tak za 3. Potom OK, ale origo byla pokud vím pouze 2 a čtyřočka a né tenhle koncert pro rozbrušku. Teda pokud pominu RS, ale to je jiná pohádka...

Odesláno

Ta maska mi tam taky nesedí...a chybí mi tam origo chrom... Erko je pro mě osobně krásný auto, byť škodovky nemám rád.... ale tohle je...já nwm...podprůměr, škoda těch nádherných dobových poklic....dát normální přední čelo, chromy, zrenovovat poklice a byla by to nádhera :)

Odesláno

Tome,skodovky nemam rad...spis bych to dělil na staré a nové auta....Nové auta prole mne nejsou to co byvalo kdysi..... staré auta sou pro mne proste nejlepsí..mam na mysli 60-90. leta...v te dobe to proste nebylo unifikované jako dnes... \"kilečko\" a hlavne 110r je moje nej skodovka...bohuzel na te cervene mi par vecí schází a neco přebývá. ale to je na diskuzi u piva nekde na sraze:)

406 by mela uspěc tak 6let dozadu:) mne se to teda nelibi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...