milhaus Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 toho jsem si nevšiml...já to stáhnul z francouzskýho fóra pro 307čky, kde maj podobný vlákno jako tohle Citovat
odee Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 306ky od Čakoma nezklamaly! A jak už bylo řečeno, ty co nevypadaj dobře, sou vždycky zajímavý nějakým detailem, i ta s tou monstrózní aerodynamickou brzdou místo zadního nárazníku, ta má totiž zase moc pěknej introš. Za mě ale taky nejlepší ta na sněhu, to je parádní fotka!!! To Jacobsoon: Pecka!!! Ta barva k tomu bodykytu úplně brutálně sekne a jako celek to perfektně ladí i s těma \"jindy na h..\" carbonovejma foliema! Moc hezký! Je ten předek se světlama stratí trošku na agresivitě, protže takhle to vypadá díky rozšíření jako mračící se nas..raná šelma a když tam budou světla, tak se ten efekt trošku vytratí... Každopádně pokud máš někde fotku hotovýho auta, budu moc vděčněj-dám si to na plochu!!! Citovat
pipistrel Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 ci to nebude nahodou origo karbonova kapota a po bokoch len bordove nalepky. Citovat
Jacobsoon Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 bohuzel na strance kde jsem ji nasel, je jen tato fotka, jinak vypada brutalne! poradna šelma jak ma bejt Citovat
odee Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 A nebo to dost možná bude plastová kapota a obarvená+polepená škoda, že není lepší foto, vpadá moc dobře. Citovat
poldiss Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 tak teda tohle nevim kam bych zařadil stojí to teď na Smíchově na obratišti autobusů mě se to spíš nelíbí, ale je to zajímavý tak to nebudu dávat do nevkusu, už jen kvůli tomu že to nepotkáte denně Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 Je to ShowTruck k teto akci - http://www.abbas.cz/clanky/aktuality/dallmeier-panomera-europen-tour-2012/ Citovat
janny Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 Ježkove oči Keď som bol male decko tak dávali v telke film alebo seriál teraz už presne neviem o kamióne čo mal kabínu z vrtuľníku... asi sa niekto inšpiroval Citovat
MilanF1 Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 Maxiny pěkný Ty další se mi tolik nepáčí, krom toho bronzového cabria na origo 17\" Citovat
Vítek1 Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 me by zajimalo prox ty maxi nemaji vetsonou slicovane plechy Citovat
Stifler Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 jestli jde o kapotu, tak ta ani slícovat nejde, protože přední blatníky jsou vyboulené i nahoru, takže nejsou svrchu ploché jako origo blatníky ... a pak už to sedí holt každému trochu jinak podle toho, jestli to auto měl někdy bourané či nikoliv. Citovat
STEFFI 2 Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 Všetky móóóc pekné, kombi by sa nejaké nenašlo..... :) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.