Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

LAMINÁTOVÝ PEKLO. Kluci sou šikovný. Jen bych pro laminování nepoužíval rohož. Chápu že se jim stim dobře dělalo, ale pominu-li váhu tak je děsně křehká. Ten bezpečnostní rám je tam opravdu nasnadě..a nevim jak dlouho jim vydrží ty štíty kolem roury vejfuku. pokud to neprohnali pecí, tak jim to vyteče.

Ale jinajk zajímavý...ne hezký, ale zajímavý...

Odesláno

Zpracovani mozna ale se Skylinem to ma pramalo spolecne nehlde na ten prisernej prah :( Nejak se mi to jako celek taky nelibi a zapada mi to mezi hromadu laminatovych aut..

Odesláno

Mě se to nelíbí :( Tyhle přestavby mě nikdy nebrali.... Ale co člověk,to názor

Je na tom hodně práce,vypadá to že poctivý práce,ale myslím že za ty prachy co do toho nacpal by toho skylina možná i koupil....

Odesláno

me se ta fotka libi

pořad nevim jaky origo kola koupit na a na tech opalech to nevipada špatne. jen škoda že se nedelaji pravy a levy :(

Odesláno

Teď jsem chtěl napsat to co čakom :D ...je škoda, že se takovýhle kola nedaj koupit levý a pravý :) Mám proti tomu nějákou averzi :myslim

jinak 406 je to pěkná a líbí se mi...originální stav, snížená a na origo kolech :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...