2Pac Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Zdravim. Mam Partnera 2.0 HDI rok vyroby 2005. V poslednej dobe mi striedavo funguje resp. nefunguje klakson. Mohol by mi niekto poradit v com moze byt chyba? Poistka je dobra. Dakujem Citovat
dolly1010 Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Mrkni, na konektory, jestli nejsou zoxidovaný. Nebo jestli do něj nenateklo Možná to je v páčce (nebo kde ho zapínáš). Zkus nějak pomačkat to tlačítko na klakson, jestli to nebude vynechávat, nebo něco podobnýho. Citovat
Martinsk Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Možno ti do klaksóna natiekla voda a preto nejde. Vysuš klaksón a potom pozri kontakty na volante. Citovat
2Pac Odesláno 28. prosinec 2009 Autor Odesláno 28. prosinec 2009 Původně zaslal: dolly1010 Mrkni, na konektory, jestli nejsou zoxidovaný. Nebo jestli do něj nenateklo Možná to je v páčce (nebo kde ho zapínáš). Zkus nějak pomačkat to tlačítko na klakson, jestli to nebude vynechávat, nebo něco podobnýho. Dakujem za odpoved. Neviem, kde mam hladat klakson. Pokusal som sa ho najst, no zatial neuspesne. Pripadne by mi pomohol servisny manual prip. obrazok auta s vyznacenim kde sa co nachadza. Dakujem velmi pekne. Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Mel by byt pod levym rohem narazniku , jinak ja to vidim na ohlej kontakt ve volantu , vem si sroubovak a zezadu volantu jsou diry tam nahmatnes pruzinu v podobe dratu a zatlacis na ni smerem ke stredu volantu ,pritom lehce tahas bag ven , vzdycky to cvakne , topakujes ve vsech dirach., sundas airbag a pak poznas jak to funguje , hlavni je mit vypnuty pri teto operaci klicek. Citovat
Knightey- Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 Tak koukam, ze tohle je nejaky castejsi problem. Mam Peugeota Partnera 2.0HDi rv 2003. Taky mi nefunguje klakson. Takze jsem sundal naraznik, ze se na nej podivat. Klakson jsem zkusil pres autobaterii a troubi. Meril jsem napeti do vodicu ke klaksonu a nic. Takze jsem hledal pojisty a ta byla OK, ma byt tusim 15A (zda se mi to docela hodne ale budiz). Kde jeste muze byt chyba? Opravdu ve volantu? Jsem zkousel sundat Airbag ale nejak mi to neslo. Nemam na to ten spravny grif a nerad bych neco tam znicil. Jinak asi nemam sanci zjistit, proc to nejde ze? Citovat
P607Olda Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 Klaksony bývaly zapojeny tak, že na jednu svorku jde přes pojistku trvalé plus a druhá se uzemňuje přes spínač na volantu. Když tak ověř na svém schematu. Takže na svorkách klaksonu bys měl naměřit trvalé plus (na obou, jedna jde od baterky a druhá dostane to plus skrz klakson). Když klakson odpojíš, plus bude jen na jedné. Tak ta druhé je ke spínači na volantu. [upravil dne 23.7.2014 20:37 od P607Olda] Citovat
Knightey- Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 No na svorkach klaksonu jsem nic nenameril. Coz je teda divne. Citovat
Knightey- Odesláno 6. září 2014 Odesláno 6. září 2014 Tak dneska jsem mel sundany volant, airbar, packy. A zjistil jsem pricinu proc to nefungovalo. Za prve jeden konektor na airbagu byl ohnuty. Coz by asi tak nevadilo. Ale takovy ten divny kabel zilkovy v plastu co jde do krouzku tak byly v haji. Takze jsem jen opravil a uz to troubi Jupiiii Citovat
Othon Odesláno 5. březen 2022 Odesláno 5. březen 2022 (upraveno) Ahoj, Mě to troubí jen když v zapalování nemám zasunuty klíč. Nevíte co s tím? Děkuji 2007 1.6hdi 55kw Tak už opraveno. Ohnuté plíšky pod airbagem... Upraveno 5. březen 2022 uživatelem Othon Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.