johnn_y Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 mám takový problém na mé 406, nekde se mi kousl asi posilovač brzd nebo brzdovy valec, jdou ztuha a vubec nefunguje posilovač, kapaliny je dost, zkoušel jsem rozhejbat destičky s těma prasatkama nebo co to je, ovzdušnil jsem, nikde se neztraci kapalina. co mám dělat? jde to nejak rozdělat, vyčistit?? Citovat
johnn_y Odesláno 26. prosinec 2009 Autor Odesláno 26. prosinec 2009 to jsem neskousel mohl bys mi poradit kde a jak to skontroluju?? Citovat
ozzy56 Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 vývěva je připojená z boku hlavy motoru a vyrábí podtlak pro posilovač brzd--vede od ní hadice k posilovači,při běžícím motoru musíš cítit na hadici PODTLAK Citovat
qmysak Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 nebo nastartuj a tlač na brzdový pedál když se bude propadat tak to bude bud hla brzdový válec nebo posilovač brzd.já osobně mám posilovač v háji tu vývěvu chystám se na výměnu a když za jízdy rychle skočíš na brzdový pédal tak auto malý moment nebrzdí protože brzdy nemají podtlak pokud ti to dělá taky tak je to ta vývěva čili posilovač Citovat
johnn_y Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 tak mám asi vývěvu v háji. je nějakej postup kterej dodržet a kde se daji sehnat díly. předem díky. jo a ještě mám auto bez abs Citovat
Benžík Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 odpoj hadicku od vyvevy a dej prst na vyvevu. Pokud je OK, tak ucitis jak Ti nacucne prst. Taky muzes mit dobrou vyvevu, ale podtlak se Ti muze ztracet - netesny hadicky. Citovat
ozzy56 Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: johnn_y tak mám asi vývěvu v háji. je nějakej postup kterej dodržet a kde se daji sehnat díly. předem díky. jo a ještě mám auto bez abs postup výměny není složitý,bude tam pár šroubů,gumový O kroužek a dvě hadice,jedna k sání,jedna k posilovači brzd--díval jsem se na cenu tak hrůza cca 9000 v benexu,horší je,že nenacházím do ní náhr.díly-ventilky a membránu-tak asi jen celou... Citovat
HonzaZ Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Záleží také na datu výroby. Montovaly se dle SB dva typy. Zlomové datum je 3.3.1977 (DAM7420). Citovat
qmysak Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 posilovač(ten plechový hrnec co je na něm hl.brzdový válec) se opravit nedá tj celek,který mají v autokelly za nějakých 3300,- nebo 5500,- nevím který koupím a hl.brzdový válec sem měnil za nějakých 3000,- pro moji motorizaci Citovat
johnn_y Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 tak vývěvu mám ok, zjistil jsem jak z ni vedou 2 hadičky tak jedna byla sundana druhá asi provrtaná a krásně nasával vzduh. když jsem tu jednu nasadil a druhou zkrátil a chtěl nasadit tak jsem ulomil to téčko na těch hadičkách. Tak zítra musím koupit téčku a uvidím jestli to půjde. Citovat
johnn_y Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 tak to bylo tím, sehnal jsem od kamose tecko a vymenil a brzdy fakaji na 100 %, jsem spokojeny jako blecha:mrk Citovat
ozzy56 Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 tak ještě že jen hadice --ta cena vývěvy není lidová... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.