Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mám takový problém na mé 406, nekde se mi kousl asi posilovač brzd nebo brzdovy valec, jdou ztuha a vubec nefunguje posilovač, kapaliny je dost, zkoušel jsem rozhejbat destičky s těma prasatkama nebo co to je, ovzdušnil jsem, nikde se neztraci kapalina. co mám dělat? jde to nejak rozdělat, vyčistit??

Odesláno

vývěva je připojená z boku hlavy motoru a vyrábí podtlak pro posilovač brzd--vede od ní hadice k posilovači,při běžícím motoru musíš cítit na hadici PODTLAK

Odesláno

nebo nastartuj a tlač na brzdový pedál když se bude propadat tak to bude bud hla brzdový válec nebo posilovač brzd.já osobně mám posilovač v háji tu vývěvu chystám se na výměnu a když za jízdy rychle skočíš na brzdový pédal tak auto malý moment nebrzdí protože brzdy nemají podtlak pokud ti to dělá taky tak je to ta vývěva čili posilovač

Odesláno
Původně zaslal: johnn_y

tak mám asi vývěvu v háji. je nějakej postup kterej dodržet a kde se daji sehnat díly. předem díky. jo a ještě mám auto bez abs

postup výměny není složitý,bude tam pár šroubů,gumový O kroužek a dvě hadice,jedna k sání,jedna k posilovači brzd--díval jsem se na cenu tak hrůza cca 9000 v benexu,horší je,že nenacházím do ní náhr.díly-ventilky a membránu-tak asi jen celou...:myslim

Odesláno

posilovač(ten plechový hrnec co je na něm hl.brzdový válec) se opravit nedá tj celek,který mají v autokelly za nějakých 3300,- nebo 5500,- nevím který koupím a hl.brzdový válec sem měnil za nějakých 3000,- pro moji motorizaci

Odesláno

tak vývěvu mám ok, zjistil jsem jak z ni vedou 2 hadičky tak jedna byla sundana druhá asi provrtaná a krásně nasával vzduh. když jsem tu jednu nasadil a druhou zkrátil a chtěl nasadit tak jsem ulomil to téčko na těch hadičkách. Tak zítra musím koupit téčku a uvidím jestli to půjde.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...