Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jarda12

jaky kola si mam koupit stím ET?????

1. Máš to napsaný v TP.

2. Použij mimo jiné vyhledávač. Všude na netu se válejí mraky obrázků o rozměrech pneu a ráfků.

3. Pročti si místní pravidla. I tady je jistě mraky již napsaných info.

Odesláno

Citace z nejlevnejsipneu.cz:

Rozměry disků

7.5x17 ET 35 5/100

7.5 - šířka disku v palcích (8\")

17 - průměr disku v palcích (17\")

ET 35 - vzdálenost dosedací plochy kola od pomyslné roviny dělící šířku kola (čím vyšší číslo ET, tím více bude kolo zanořeno v podběhu a naopak.)

5 - počet šroubů

100 - průměr roztečné kružnice upevňovacích šroubů

Konec citace.

Zde si vyber ET, pro 206, průměr 13 je ET 28.

http://www.pneusky.cz/cenik-ocelove-disky.php?filtr%5Bznacka%5D=PEUGEOT

[upravil dne 26.12.2009 P607Olda]

Odesláno

Zkusil jsi hledání ET, nebo ET ráfku, nebu ráfek ET na tomto fóru? Doporučuji zkusit, než dáš takové doporučení.

Na googlu lze najít skoro vše, pak by to tady to fórum nemuselo existovat. Někdy se tady taky někdo obrací o pomoc, protože si neví rady, anebo prostě chce zjistit z první ruky názor zkušených peugeoťáků.

Pozn. : nad mým příspěvkem je několik jiných příspěvků, ale jen jedna odpověď na otázku (woody). Pokud nechcete odpovídat, tak prostě neodpovídejte, najde se někdo jiný, trpělivý.

[upravil dne 26.12.2009 P607Olda]

Odesláno

Oldo

do hledani dam co je et

vyjelo mi

nebo třeba

ja trpelivy jsem na rozdil od jinych jedincu , tim nemyslim tebe.

mimo tema , vrcholem bylo dnes dve temata zdali jde prohodit manual klima za automat ...

pak je ovšem tezke neco hledat pomoci hledani , rozumis kam tim mířím.

Odesláno

Oldo, promiň, ale ptát se na věci, který jsou odpovězený nesčetněkrát na celym netu mi přijde opravdu zbytečné. Ptát se na názory, který jsou tu řešený taky. Něco jiného je zeptat se na názor, radu, většinou osobní zkušenost, třeba s obchodem nebo čímkoli jiným, jak se komu co líbí a třeba proč a tak. Víš.. to bychom se tu pak mohli dočkat takových otázek, jako třeba co dávaj v bedně, jaký je někde počasí, kde něco koupit (ačkoli nejrůznějích obchodů jsou mraky), jak vypadá Dolly Buster (vše myšleno jako otázku na popis - fakta). To jsou věci, pro který já osobně používám vyhledávače, encyklopedie a mnoho dalších zdrojů. Nepřijde mi účelný takovými otázkami zadělávat tohle pěkné forum.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...