Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pás bez pásu - hrad bez hradu = trvrdý Y (obě dvě :))

Jinak, sorry za :xvul ale nedalo mi to... Proč to potřebuješ vědět? Měla by ti svítit kontrolka na volantu kdybys to měl bouchlý.

Odesláno

už tu byla někde fotka..zkus hledání ..ale když se na něj podíváš je to lano jakoby kratší a logicky si odvodíš že když ten plyn za to zatáhne tak ten píst je jekoby na jedný straně...doufám že jsi to pochopil...nevím jak to jinak popsat:D:D

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Měla by ti svítit kontrolka na volantu kdybys to měl bouchlý.

ale keď mu tam dali po oprave namiesto nových pyropásov, len odpory tak RJ airbagov to bude vyhodnocovať ako, že je všetko ok a nič mu nebude svietiť ;)
Odesláno

to je skôr taktika autobazáristov a iných individuálnych dovozcov áut nie servisov. Je to bežná prax, čo je veľmi smutné. Naletuje sa potrebný počet odporov (koľko má auto pyropatrónov) dá sa resetnúť RJ airbagov. Hneď má ušetrené za airbagy a poprípade za pyropási.

Ja osobne som si musel dokúpiť spolujazdcov airbag a 2x pyropási.

Odesláno
Původně zaslal: marko306

to je skôr taktika autobazáristov a iných individuálnych dovozcov áut nie servisov. Je to bežná prax, čo je veľmi smutné. Naletuje sa potrebný počet odporov (koľko má auto pyropatrónov) dá sa resetnúť RJ airbagov. Hneď má ušetrené za airbagy a poprípade za pyropási.

Ja osobne som si musel dokúpiť spolujazdcov airbag a 2x pyropási.

a ako si zistil, ze ich tam nemas?

Odesláno
Původně zaslal: Gibon83

a ako si zistil, ze ich tam nemas?

tak ako píše Honza, alebo ti stačí ísť po kábloch a ak je niekde odpor tak kábel bude prerušený(prestrihnutý).

Tu je foto môjho ex odporu spod vodičovej sedačky od pyropásu. Odseknutá časť od pyropatrónu bola iba zasunutá do bužírky a druhá časť s odporom od RJ bola krásne schovaná v tej bužírke aby to vypadalo ako celok.

[upravil dne 25/12/09 marko306]

post-0-14109611763327_thumb.jpg

Odesláno

to je teda svinstvo, takto to bastlit a klamat kupujuceho... Lamal bych za to ruky nohy a hlavu takisto :bacha

Jak mozem zistit, ci mam bagy v poradku? Da sa to nejak rozebrat, a dat v pohode bez ujmy naspat do volantu??

Odesláno

Foxo, airbag vybrať a vizuálne pozrieť zozadu. Na niektorých bagoch sú zozadu diery a je tam vidieť či je tam celí vankúš alebo iba zrezané torzo z neho, ale či je to vidieť aj na 406 neviem.:myslim ale aj tak neviem o tom, že by sa dalo nejak dokonale opraviť to roztrhnutie po vystrelenom vankúši, maximálne hádam niečím potiahnuť, ale to by zbadal hádam aj laik

Gibon83, všetko je to elektronika a ten odpor určitej hodnoty ktorý je namiesto airbagu uzatvára elektrický obvod a vytvára ilúziu jak pre RJ airbagov tak pre prípadnú diagnostiku, že sa tam nachádza a ono to vyhodnotí akože je všetko O.K. takto to chápem ja.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...