Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

407 nestartuje


bazant

Recommended Posts

zdravim vsechny odborniky,

Peugeot 407 nemam dlouho a do ted bylo vse v poradku,vcera jsem ale bohuzel nenastartoval - slaba baterka. Po nabiti jsem zkusil znovu nastartovat,ale jen to tocilo,ale nechytlo.

Take jsem si vsimnul ze se me rosviti pri startu nejaka kontrolka,podival jsem se do manualu a melo by to byt pritomnost vody v palivovem filtru.Vymenil jsem palivovy filtr za novy,ale kontrolka se porad objevuje a auto porad nestartuje...v noci byly velke mrazy,tak jsem se bal ze neco zamrzlo,ale do nafty dolivam zimni aditivum a navic dnes uz jsou teploty kolem nuly.

Poradte prosim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam presne taku istu skusenost ako clen bazant. Pri startovani mi vypisovalo pritomnost vody v pal. filtry (asi tam namrzla ked boli v poslednej dobe silne mrazy okolo -20 C). Nastastie sa mi podarilo nastartovat. Potvrdzujem ze to bolo sposobene nekvalitnou naftou. Po dotankovani overenej kvalitnej nafty OMV som problem uz nepozoroval. Pre vystrahu uvadzam ze menovanu naftu som natankoval na cerpacej stanici LUKOIL.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

tak vymeneny palivovy filtr a kvalitni nafta snad pomohla,auto startuje...ale pri vetsich mrazech se na malem displeji objevi pri startovani ikonka pritomnost vody v palivovem filtru.Je tam jen pri startu,pak uz ne...auto startuje,nevite nekdo co to muze byt?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zdravim Vas. Dnes sa mi stalo nieco podobne akurat,ze tu kde som je teplota asi 10-11stupnov cize to nezmrzlo urcite, problem bude v niecom inom, bol by som velmi rad ak by mi s tym niekto pomohol.

Takze bol som v meste, vratil som sa a hned som zacal pratat auto, vysaval som a mal som motor vypnuty motor radio som mal zapute robim to tak stale zprijmenuje mi to pracu v aute :) po 20 alebo 30 minutach sa radio vyplo a na Rt3 mi napisalo Ekonomicky rezim, co je normalne, robi to tak stale... znovu som nastartoval asi len na minutku a vypol motor a zapol radio znovu asi 20 alebo 30 minut a aktivoval sa ekonomicky rezim... mo auto uz neslo nastartovat... skusal som startovacie kable a startovat pomocou druheho automobilu ale nic ... :( nerozumiem tomu, co sa mohlo stat? najprv som si bol isty, ze bateria ale ak to nejde ani pomocou prenosneho startera Power Station ani pomocou startovacich kablov a ineho auta tak to asi beteria nebude:( ... skusal som zamknut auto, zamkol som ho ale spetne zrkadla sa nesklopili (stale sa mi sklapaju) v com je problem?Dakujem velmi pekne za kazdu odpoved

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Výměna nic moc....ale dělal mi to kolega...s dobrým nařadím se to dá....nechal bych si to určo udělat někde kde už to aspon dělali.......

Nový startér od pežo stojí cca 16000,- Kč

Repas od pežo cca 8000,- Kč

Taky je možnost to dát někomu zrepasovat kdo se zaměřuje na startéry....ale cena ????????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To by neudělalo TUK.......já to vidím na startér.......

Já dojel a po 400km za 20minut při teplém motoru a baterce NIC....Jen to těžce točilo tak až startér začal doslova svítit.....málem sem letěl do kufru pro hasičák......

[upravil dne 17-1-10 Přema]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne ne , pokud je v prdeli startér tak většinou jde do zkratu a tím pádem bere víc proudu jak má a světla zhasínají......taky se mi to chovalo takhle ale byl to startér........pořád mám tu původní baterku co sem měl u poruchy startéru a i v mrazech uplně v poho...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasne, ze som cital tvoje prispevky a preco by som si nechcel pripustit, ze to nieje starter? len boli u mna 3ja znamy a ti mi povedali, ze to buden nejaka chyba ako relatko alebo nieco s elektrikou, ze to urcite niej starter... ja neviem len ja viem auto pouzivat a nie opravit :D tak preto sa chcem uistit, ze kde moze byt chyba.Ak zistim, ze je to starter tak ok dam ho vymenit ak to bude nieco ine tak sa opravi to co to bude len chcem pocut viac nazorov rozumies mi uz Prema:)?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...