sopranonaj Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 AJ VAM zamrza celne sklo niekedy aj vnutri???? Citovat
Sobol Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 na starém autě jo.. to fučelo i dovnitř.. na novém nikdy... jo leda že jsem si tam dal 3 kola a nadychal tam tak že se to začlo mrznout na skle zevnitř.. :D Citovat
sopranonaj Odesláno 22. prosinec 2009 Autor Odesláno 22. prosinec 2009 som v uk, je tu minus 5 , idem vecer do prace na nocnu, v aute zakurene, cesta cca 20min, rano pridem aj lad aj dnu....**** it!!!! raz ano raz nie..... Citovat
Guest servisman Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 jj je tomu tak vem sníh roztaje v autě pokud svítí sluníčko odpařuje se a vysráží na čelním skle a pak namrzne,Parkrát jsem měl auto namrzlé jen zevnitř a venku nic Citovat
Medvěd Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Jakl píše Honza - pokud do auta vlezeš do auta v mokrých botách, voda z mokrého koberce se v případě vyšší teploty musí někam vysrážet (a dostane se na sklo, kde zase večer zmrzne). Citovat
gedu Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 tiež sa mi to párkrát stalo a pomohlo keď som naštartoval a na mieste zostal tak do 5 min. a pustil na sklo vzduch. možno by pomohlo sklo zvnutra utriet útierkou proti zahmlievaniu ale ked tam nanosíš sneh ktorý sa roztopí a začne sa voda zrážať tak to asi tiež nepomôže. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.