martis Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 ahojte mam taku otazku a neviem to nikde najst.ide oto ze mam uroven vybavy 3 a chcel by som zistit uroven c 4 co vsetko ma,ci to ma protismykovy system,airbagy,ostrekovace svetiel a take veci ze co vsetko obsahuje vybava c4.dufam ze c4 je najvyssia alebo je aj 5?? skusal som davat vin do serviceboxu,ale stale mi naslo 1,2 max.3. tak pisem tu dakujem Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 oznaceni by melo byt 3+ uroven vyssi vysoka , ted jde o to jestli old nebo new model , pokud new tak pokud se budem bavvit bez priplacene sport paket vybave tak by to mela byt vybava platinum -kde navic oproti klasice je esp,tempomat,el sklapena zrcatka, navigace,samo kuže v el s vyhřevem a pameti pokud bude auto pulka 2003 a mladsi tak navic ma samostmivaci vnitrni zrcatko Citovat
martis Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 a nasiel som 3plus.a ja som hladal 4 cize od vybava 3 sa lisi tym ,tempomat,el sklapena zrcatka, navigace,samo kuže v el s vyhřevem a pameti to uz znamena ta najvissia vybava dobre som to pochopil?a ide o new model.jasne ze bez sport paket ale len tak pre zaujimavost co obsahovala tato vybava este navyse? Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 alu hlavici šajtru, jine budíky .ramečky, listy nebyly ve dreve a tusim ze kaplicka byla s vydechy v nejakem sedem matu, jo a chrom koncovka vic si nevybavim Citovat
majty Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 neni nejaka www kde by to bylo vsechno pekne vypsane? Citovat
Bendy_- Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 ahoj, nešlo by vypsat i pro starý model? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.