Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám HDI 80KW a teď v těch mrazech jsem měl problém nastartovat. Točilo to slabě a tak dlouho,dokud baterka neklekla (klekla velmi rychle), že se mi až čas a datum vynuloval. Budu muset koupit novou, máte někdo představu, kolikátka se mi tam maximálně vleze a jaká tam má být (zda pravá, či levá)? Chtěl bych alespoň 72Ah. Kolega mne nahazoval přes kabely a naskočilo to pak napoprvé, může tedy být žhavení ovlivněno i sílou baterie? Jo a bezúdržbovou baterii asi nabíjet nemohu, že? Díky za rady!

[upravil dne 7/1/2010 Béďa]

Odesláno

Velmi aktualní téma... taktéž budu muset koupit novou pokud se budu chtít dostat na vánoce domů. Poradí někdo jakou koupit? Bezúdržbová - pozná se tak, že tam není takovej ten šroubek na dolévání destilky?

[upravil dne 20/12/09 Gargamell]

Odesláno

někdy stačí tu baterku dát na noc do tepla a nabít--potom před startem připojit a auto jede...

bezúdržbová baterka se nabíjí stejně jako normální baterka--jen se nedolívá destil. voda--není kudy ji dolít...

[upravil dne 20/12/09 ozzy56]

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

někdy stačí tu baterku dát na noc do tepla a nabít--potom před startem připojit a auto jede...

bezúdržbová baterka se nabíjí stejně jako normální baterka--jen se nedolívá destil. voda--není kudy ji dolít...

[upravil dne 20/12/09 ozzy56]

To s tím nabijením je jisté? Nerad bych to napíchnul na noc do nabiječky a srovnal dům se zemí :roll

Odesláno

je to nabeton--nabíjej desetinou kapacity deset hodin a bude OK--(jestli je ta baterka bez závad jako zkratované desky,sulfatace desek atd--potom by byla na vyhození)

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: colusso

daval som 74 mAh, a vosla tam bez problemov aj s vekom ;)

Bodaj by nie, to bola asi z autíčka na baterky s takou kapacitou. :D

vies, ja mam auto a nie tank...

Odesláno

ja tam ma taky asi 74 nebo80 to je stejny,,, a je to lepsi nez ta co tam byla,,,origos mala,, VRELE DOPORUCUJU,,a ten kryt ze tam nejde to je jen detajl,,neoteviram kapotu kazdy den

:D

Odesláno

Já tam mám Starline 74Ah, rozměry 278x175x190, kupováno dle rozměrů, aby tam přesně sedla. Teď je navíc ještě v akci, za pár šupů.

[upravil dne 12/20/09 oddie]

Odesláno

Dá se nějak určit kondice autobaterie? Teď v těch mrazech točí se starterem dost neochotně, zatím jsem vždy nastartoval. Dobíjím ji dlouhou jízdou, cestuju na větší vzdálenosti po dálnici, tak by se měla sama dobít.

Odesláno

Kapacitní test je kapacitní test, jedno jaký akumulátor, údržbový, bezúdržbový, olovšný, vápníkový, NiCD,NiMh, Li-on,Li-pol, A123, NiFe a další akumulátory. Aku se nabije a pak se vybíjí předepsanou zátěží a to je ten kapacitní test. Můžeš udělat i doma. Jinak dělají v akumulátorce nebo tam, kde prodávají a servisují aku.

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...