Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nefunkční topení


oudry

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner

Nevim jak přesně jak to v COMu vypadá, ale každopádně má rozdíl natočení volantu a směru jízdy vliv na funkci ESP. Asi bych zkusil zajet na DIA a nakalibrovat uhel natočení volantu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obávám se, že jsem se přidal taktéž k problémům s topením. Začalo mi to někde v oblasti za displejem RT3 vyrábět dva zvuky, nejdřív se ozve zvuk jakoby načítání CD v mechanice a 3 vteřiny na to prasknutí/cvaknutí, a toto se neustále opakuje po celou dobu jízdy. Chvíli jsem to opravdu přisuzoval mechanice RT3, i když v ní žádné CD nebylo, ale po vypnutí větráku topení tento zvuk zmizí, po spuštění se opět objeví. Přitom jsem nezpozoroval že by to nefungovalo tak jak má, normálně to topí/chladí na obou stranách správně. Co to může být ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Jak jsi sundaval volant? Komplet celej mechanizmus v kuse az dolu? Tim myslim pod pristrojovkou 4 srouby a uplne dole jsi to rozpojil? Priklanim se k tomu, ze mas spatne docvaknuty elektro koncovky u pacek pod volantem.

Celý mechanismus... jen sem si při montáži odemkl omylem volant .. ten se protočil a bylo .

Jož je vše ok .. jen musel mechanik sundat volent nastavit na značku a zkalibrovat ... bez nastavení na značku se kalibrace nedala provést.

zas sem o 400 chytřejší :)

 

Takže pro další .. zamknout a klíče schovat až do doby než bude vše nastrojené 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Ahoj, prosím o radu,většinou se zde řeši dvojzona, Já mám jednozónu, a najednou odevšad studený vzduch, pan na diag. mi tvrdi, že se mu zdá že se motorky ani nehnou, kde je prosím u jednozony najdu,vlevo nebo vpravo, a jak je to s umístěním klapek u jednozony v případe že bych chtěl řezat viz. isifa a další?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

ahoj, myslel jsem si,že patřím do clubu prasklých klapek,pořád nebyl čas na výměnu,navíc peugeot OL chce za opravu šílenou cenu, ale poslední týden mě autí začalo překvapovat. jednu chvílí netopí nic, potom topí komplet celý auto, jednou jen spolujezdec, jednou jen řidič a třeba jen určitá část. nebo foufá teplý vzduch k nohám na obou stranách a vzadu, ale úplně ledový nahoře... takže vůbec nevím kde začít hledat problém... navíc kdyby to byly klapky,doporučíte někdo servis s rozumnou cenou? četl jsem tu ceny jako 220 eur a podobně,což bych si možná zajel i na slovensko,jelikož mě bylo řečeno 15 000 - 50 000 KČ podle toho co tomu bude (15 pokud klapky,50 pokud celý topení) ,tak jak jsem rychle přišel tak jsem rychle odešel... moc díky za rady... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak zatím jsem si nechal auto napichnout na dia a ta píše chyba snímače vlhosti. zkusil jsem vyměnit a nic novýho... tak nevím asi si ze mě vážně dělá srandu. dnes zase topí vše,ale netuším jak dlouho.. chvílema je slyšet že ta klima blázní že se z ničeho nic rozběhne úplne naplno a třeba hned se zase sama ztlumí. tak to udělá třeba třikrát a pak už zase fouká plynule. co ji řídí? to cidlo vlhkosti s teploměrem a nějaká hlavní jednotka? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš tam riadiacu jednotku klimatizácie, vonkajšie čidlo teploty (v pravom zrkadle), čidlo teploty a vlhkosti (v lište pred spolujazdcom) a čidlo slnečného žiarenia (pod čelným sklom v strede, čierna pologuľa) riadi otáčky ventilátora podľa toho či je slnečno alebo zamračené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...
Návštěvník

Tak mám asi taky klapku v háji, :( u spolujezdce topí u řidiče chladí :P

můžeš mi Cvrlo prosím poslat taky ten návod na demontáž palubky? Až bude tepleji a víc času mrknu na to. Na servis bohužel nemám :( Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...