Happy.vasek Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 Cau lidicky... mam problem.V lete jsem delal nove brzdy na 106 1.4 55KW a predtim docela rucni v pohlede ale ted po udelani noveho oblozeni mi brzdi jen jedno kolo a druhe jen pribrzduje!! uz jsem to skousel i pritakovat pod stredovym dilem vyfuku a nic porad stejny.Nevite kde je zakopany pes?? Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 prasatko teče nebo utržený obložení pakny ... skus sundat buben a vrat samostav na tom kole co nebrzdí Citovat
Happy.vasek Odesláno 17. prosinec 2009 Autor Odesláno 17. prosinec 2009 No v lete prasatko vypadalo dobre a pri sundavani bubnu je treba povolit matku na naboji a i tu segerovku nebo ta je tam jen k zajisteni loziska?ted si nejsem jisty..... Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 no na bubnu povoliš jen tu matku a vyndáš buben jestli nemáš velky hrany jinak vybouchat.... segrovka je na ložisku Citovat
Happy.vasek Odesláno 17. prosinec 2009 Autor Odesláno 17. prosinec 2009 no tak to jsem dneska zkousel a bohuzel nic..... hrany byly v lete stahnuty tag jsem myslel ze to pujde ale ani to kladivo nepomohlo taze uz budou hrany asi tam kde byly takze sezenu stahovak a bude Citovat
ozzy56 Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 vybouchat buben?? otvorem po kolovém šroubu v bubnu vykepni větším šroubovákem seřizovací táhlo paken (samostav)--obě pakny se stáhnou k sobě (musí být povolená ruční brzda!!) buben s ložiskem musí jít stáhnout rukama,popř. trochu poklepem kladívkem--pokud nestáhneš pakny k sobě,tak stahovákem je zničíš [upravil dne 18/12/09 ozzy56] Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 no když je hrana tak ani tim seřizovacím tahlem to nejde.... aspon mě to nešlo:-D nemyslím do toho řezat ale poklepat kolem dokola přiměřenýma ránama jinak z ložiska to jde rukou.... nikdy jsem pakny nezničil teda nevím jak nalepovací pakny ale nejtovaný vydrží a nalepovací bych ani nekoupil sobě do auta:-D Citovat
jan07 Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 jak jde odmontovat lanko rucni brzdy?Chci ho promazat,kdyz je ted teplo. Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 neodmontovávej vem iněkční stříkačku z jehlou a mužeš mazat:-D jinak musíš sundat bubny a nebo pod autem povolit to T čko [upravil dne 22/12/09 luky106rolandgaros] Citovat
zdenda.novotny Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: ozzy56 vybouchat buben?? otvorem po kolovém šroubu v bubnu vykepni větším šroubovákem seřizovací táhlo paken (samostav)--obě pakny se stáhnou k sobě (musí být povolená ruční brzda!!) buben s ložiskem musí jít stáhnout rukama,popř. trochu poklepem kladívkem--pokud nestáhneš pakny k sobě,tak stahovákem je zničíš [upravil dne 18/12/09 ozzy56] Zdravim všechny. Mohl by mi někdo přiblížit ve kterých místech asi tak je ten samostav?? Nejlepší by byl nějaký obrázek vnitřku...mám nějaké zatuhlé pakny a zaboha nemůžu sundat buben. Předem moc děkuju. Citovat
zdenda.novotny Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Kuciii siiim, to fakt nikdo neporadi jak ten zadrbanej buben sundat??? Citovat
ozzy56 Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 zkus tady hledání--jsou tu i fotky jak to v bubnu vypadá,víc poradit neumím:nevim Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 já nevím dyt do musí jít... jinak ten smaostav je dole blíže ke dveřím ale jestli nevíš jak šáhnout šroubovákem tak nevým jestli se podaří jinak fotky jsou ale ten samostav tam zrovna není extra vydět.... ale jestli máš hranu tak to malokdy pomuže mužeš skusit ještě narvat zazhora vazelínu a dlačit ven a otáčet a měl by vyklouznout ale pak to všecko musíš dukladně vzít brzdákem....... [upravil dne 28/12/09 luky106rolandgaros] Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 jestli tohle pomuže? [upravil dne 28/12/09 luky106rolandgaros] Citovat
zdenda.novotny Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Tak diky moc za snahu...nakonec stačilo povolit lanko ruční brzdy. Bylo tam šprajcnuty odlepeny obloženi. Citovat
ozzy56 Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Původně zaslal: zdenda.novotny Tak diky moc za snahu...nakonec stačilo povolit lanko ruční brzdy. Bylo tam šprajcnuty odlepeny obloženi. tos nepovolil lanko při sundávání bubnu?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.