Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau lidicky... mam problem.V lete jsem delal nove brzdy na 106 1.4 55KW a predtim docela rucni v pohlede ale ted po udelani noveho oblozeni mi brzdi jen jedno kolo a druhe jen pribrzduje!! uz jsem to skousel i pritakovat pod stredovym dilem vyfuku a nic porad stejny.Nevite kde je zakopany pes??:myslim

Odesláno

no tak to jsem dneska zkousel a bohuzel nic..... hrany byly v lete stahnuty tag jsem myslel ze to pujde ale ani to kladivo nepomohlo taze uz budou hrany asi tam kde byly takze sezenu stahovak a bude

Odesláno

vybouchat buben?? :roll

otvorem po kolovém šroubu v bubnu vykepni větším šroubovákem seřizovací táhlo paken (samostav)--obě pakny se stáhnou k sobě (musí být povolená ruční brzda!!)

buben s ložiskem musí jít stáhnout rukama,popř. trochu poklepem kladívkem--pokud nestáhneš pakny k sobě,tak stahovákem je zničíš :myslim

[upravil dne 18/12/09 ozzy56]

Odesláno

no když je hrana tak ani tim seřizovacím tahlem to nejde.... aspon mě to nešlo:-D nemyslím do toho řezat ale poklepat kolem dokola přiměřenýma ránama jinak z ložiska to jde rukou.... nikdy jsem pakny nezničil teda nevím jak nalepovací pakny ale nejtovaný vydrží a nalepovací bych ani nekoupil sobě do auta:-D

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

vybouchat buben?? :roll

otvorem po kolovém šroubu v bubnu vykepni větším šroubovákem seřizovací táhlo paken (samostav)--obě pakny se stáhnou k sobě (musí být povolená ruční brzda!!)

buben s ložiskem musí jít stáhnout rukama,popř. trochu poklepem kladívkem--pokud nestáhneš pakny k sobě,tak stahovákem je zničíš :myslim

[upravil dne 18/12/09 ozzy56]

Zdravim všechny.

Mohl by mi někdo přiblížit ve kterých místech asi tak je ten samostav?? Nejlepší by byl nějaký obrázek vnitřku...mám nějaké zatuhlé pakny a zaboha nemůžu sundat buben.:fnuk

Předem moc děkuju.;)

Odesláno

já nevím dyt do musí jít... jinak ten smaostav je dole blíže ke dveřím ale jestli nevíš jak šáhnout šroubovákem tak nevým jestli se podaří jinak fotky jsou ale ten samostav tam zrovna není extra vydět.... ale jestli máš hranu tak to malokdy pomuže mužeš skusit ještě narvat zazhora vazelínu a dlačit ven a otáčet a měl by vyklouznout ale pak to všecko musíš dukladně vzít brzdákem.......

[upravil dne 28/12/09 luky106rolandgaros]

Odesláno
Původně zaslal: zdenda.novotny

:papa Tak diky moc za snahu...nakonec stačilo povolit lanko ruční brzdy. Bylo tam šprajcnuty odlepeny obloženi.:o

tos nepovolil lanko při sundávání bubnu?? :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...