robozv Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Chcel by som poradit. asi pred 10 dnami som menil v prednom reflektore ziarovku no v tej rychlosti som zabudol nasadit to uzatvaracie gumene viecko/krytku/ na ziarovku z vnutra reflektora. Vsimol som si to pred par dnami lebo sa mi zamlzil reflektor no mal som stastie ze som nestratil to viecko a nasadil som ho naspät. Vie mi niekto poradit co spravit aby sa to odmlzilo? Rozoberat a susit ho na radiatore sa mi nechce. Dufam ze nebudem musiet cakat az do jari. Parkujem v garazi kde je cca 7 stupnov, ale asi treba väcsie teplo. Dnes bolo auto cely den na slnku ale boli minusove teploty to asi tiez nepomoze. Dobra rada nad zlato. Citovat
Guest McJiri Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 kdys sundas zadní kryt světla tak to jenom projet silikonem a prilep a zase secvakni ksobe nebo nový těsnění Citovat
jofo Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Este to vyfukaj fenom ak mas moznost, alebo pockat do leta. Citovat
robozv Odesláno 15. prosinec 2009 Autor Odesláno 15. prosinec 2009 mam model po facelifte a mam tam cocku a nie parabolu. Uz som premyslal nad vselicim no budem asi musiet pockat do jari. Myslim ze silikon nebude treba lebo to viecko drzi pevne prave si myslim ze sa to stalo ked par dni to viecko tam nebolo. Citovat
ozzy56 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 dej to víčko dolů a jezdi--za dva tři dny to vyschne a víčko dej zpátky,taky mi to semtam dělá,když víčko špatně nasadím (mám paraboly--néé čočky) [upravil dne 15/12/09 ozzy56] Citovat
roxbury7 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 na 10 min to prefúkni fénom a bude to ok. vyskúšané mne sa to stalo ked som dával xenony a nezatesnil som dobre tie viečka. Citovat
robozv Odesláno 15. prosinec 2009 Autor Odesláno 15. prosinec 2009 vyskusam ho dat na par dni dole a uvidim potom sa ozvem Citovat
georgegg Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 stačí když ho na delší cestu sundáš a pak nasadíš Citovat
robozv Odesláno 18. březen 2010 Autor Odesláno 18. březen 2010 INFO: az dnes som dal viecko dole lebo krasne svietlo slniecko a reflektor je zase OK Citovat
koblih69 Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Pokud jezdíš delší trasy stačí víčko sundat a teplem žárovek se to vypaří. Pokud to nejde kvůli krátkým tratím tak fén funguje OK. Gumičky pak doporučuju mírně máznout olejem - líp přilnou a těsní [upravil dne 18/3/10 koblih69] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.