macho Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Pred zimou jsem pri prezouvani zjistit prorezly prah u spolujzedce, nechal jsem to vyriznout a COckem preplatovat, jelikoz do prahu teklo delsi dobu tak na druhem konci uz je to taky meky. A dnes jsem pri kontrole zjistil diru na druhem prahu, zatim jsem to provizorne zalepil silikonem, aby do toho neteklo. Co s tim mam delat na jare? Lepeni der asi neni prilis efektivni. Asi nejlepsi by bylo oba prahy cely vyriznout a navarit novy. Daji se sehnat novy prahy na P406 kombi? Jinak je auto bez koroze. Dalsi vec souvisejici s prahem je zvedani auto heverem, kdyz jsem ted zvedal auto kvuli vymenen tahel stabilizatoru, tak jsem 1/2 hodiny hledal misto kam muzu dat prkno a bezpecne zvednout abych ty prahy jeste vic nezku*vil :-) Za co to zvedate? BTW: zvedam to pojizdnym heverem (kulata platle) a pak podpiram kozou. Diky Citovat
foxo Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 no ja to zvedam za ty prahy... jiny spusob ma nenapada... Citovat
ozzy56 Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 prahy vymenit proč pojízdným zvedákem zvedáš za kastli?? předek pod šroub nápravnice a zadek za nápravu uprostřed, nebo pod ramena Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Jsou tam na prahu výztuhy, takový vystupky cca 10cm široký [upravil dne 13/12/09 Radek Hurvajz] Citovat
čakom Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 předek zvedám za napravnicu a zadek za rameno na napravě. prahy nechat vyvařit. Citovat
MatrixChose Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 Normálně za prahy, ještě jsem to neviděl rezavý, krom bouraček samozřejmě... Citovat
Šalda Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 taky to zvedám jedině za prahy na místech určených a zatím žádnej problém. Jinak ty prahy nech pořádně vyvařit, dokud ještě drží pohromadě:) Citovat
macho Odesláno 15. prosinec 2009 Autor Odesláno 15. prosinec 2009 Taky je mi to divný, ze ty prahy reznou a ostatní 406 jsou OK, zbytek auta je vpohodě. Auto by nemělo být bouraný, akorát po předchozím majiteli byli ty prahy trochu zprohýbaný jak to zvedal heverem na špatným místě. A Jak to bylo promáčklý, tak se tam asi porušila ochraná vrstva a začlo to hnít. Ja jsem to dlouho neřešil, až jednou jsem si všiml díry a to už bylo pozdě, protože do prahu natekla voda a rezne to zevnitr. Teď je otázka zda to látovat tam kde se udělála díra (nebo kde je to měký), nebo koupit celý nový prahy (u AK je mají za 1800 ks) Budu to dávat do servisu až na jaře, teď přes zimu to asi nemá cenu. PS: Parkuju s tím venku (žádná garáž) Citovat
čakom Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 ostatni 406 nejsou v pohodě je to bolest 406tek už jsem to viděl na dost 406 ža maji zhnili prahy ale kdo ví jakou měli minulost. Citovat
MatrixChose Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Jestli ti můžu poradit, tak si sežeň prahy někde z vraku, tyhlee kupovaný cokoli nikdy nevydržej to co origo a hlavně z prvovýroby, ať už je to blatník, práh, dveře a já nevim co. čakom: ale jsou v pohodě, i na mý 2x bouraný bejvalce s 520 000 km jim nic nebylo Citovat
ozzy56 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 opravdu si myslíte,že prahy na 10ti a více leté 406ce,která jezdí celoročně jsou v poho??? doporučuju zvedat POJIZDNYM zvedákem jak psáno nahoře,zvedákem z výbavy samozřejmě tam,kde je určeno výrobcem--ale jednou se vám stane,že to nezvednete,protože nic nevydrží věčně Citovat
MatrixChose Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Přijeď, zvednem, ukážu. Po nehodě se bude dokonce špička i řezat, rovnat a svářet, to snad asi nafotím až k tomu dojde. Citovat
MatrixChose Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Do servisu kde dělají vše jezdím už pár let, tak vím, co se dělá a nedělá. Mají to 2 bratři a jenom v rodině a po známých tam jezdí cca 15 - 20x 406. Jedinou shnilou jsem neviděl. Jenom neorigo blatník byl jak liška bystrouška Citovat
kobra Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Nevím , co řešíte , měnil jsem na zimu , zvedákem od výrobce, mám do na PP podběhu. Prahy jsou zdravý a auto v 20-ti je jako dítě vybalené ze zavinovačky.. [upravil dne 15/12/09 kobra] Citovat
Benžík Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 Dneska jsem nasel diru v prahu a peknou. Levy prah odpredu skoro podel celych dveri ridice se to dalo propichnout sroubovakem, ted tam mam diry od sroubovaku po 15 cm od sebe. Takze to necham v servisu opravit. Jde o spodni plochu prahu a zacatek toho zahnutyho. Mam po nic h chtit v servisu vymenit cely prah, nebo jenom to, co slo propichnout? Pokud by nemenili cely prah, je lepsi navarit cast uriznutyho prahu nebo je vytvarovany plech? Jsou na prahach odtokovy diry na vodu? Nikde jsem je nenasel. Citovat
čakom Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 tady maš fotky kde jsou ty odrokový kanalky Citovat
Benžík Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Poradte prosim s tim prahem, abych vedel co po nich v servisu mam chtit a co ne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.