Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám problém s volnoběžnýma otáčkama 3 krát to nastartuju a je to v pohodě a po 4 začnou otáčky stoupat a klesat stačí to chcípnout a znovu nastartovat a je to v pohodě uš jsem měnil lambdu Podtlak čidlo ale stále je to stejný mám 405 1,6Gli motor XU5M jednobod. Potřeboval bych správné hodnoty odporu ptenciometru škrtící klapky ten můj potenciometr je nejakej divnej a nevím jestli to na to může mít nějakej vliv. Dík za pomoc Linklon.

Odesláno

Co vaha vzduchu, ma ji to? Volnobeznej ventil... to me napada, co znam z BMW, to je my druhy auto... u Peugeota jsem tohle nikdy nezazil

Odesláno

Kdyš ti to dělal potenciometr tak budeš vědět kolik stojí novej a nemohl by jsi mě změřit hodnoty toho potenciometru kolik má ohmů při volném pedálu a kolik má při plně sešlápnutém dík Linkoln.:cool:

Odesláno

Mám 1,9 jednobod. a po výměně lambdy se mi to splašilo,volnoběh cca 2000ot. po třech minutách to začalo puzovat 1200-2000 (zhruba).Odpojil jsem baterku a po šichtě (cca8h.) znova zapojil a dobrý. Mám pocit že se zbláznil trochu počítač... :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...