linkoln Odesláno 19. srpen 2004 Odesláno 19. srpen 2004 Mám problém s volnoběžnýma otáčkama 3 krát to nastartuju a je to v pohodě a po 4 začnou otáčky stoupat a klesat stačí to chcípnout a znovu nastartovat a je to v pohodě uš jsem měnil lambdu Podtlak čidlo ale stále je to stejný mám 405 1,6Gli motor XU5M jednobod. Potřeboval bych správné hodnoty odporu ptenciometru škrtící klapky ten můj potenciometr je nejakej divnej a nevím jestli to na to může mít nějakej vliv. Dík za pomoc Linklon. Citovat
Fx Odesláno 19. srpen 2004 Odesláno 19. srpen 2004 Co vaha vzduchu, ma ji to? Volnobeznej ventil... to me napada, co znam z BMW, to je my druhy auto... u Peugeota jsem tohle nikdy nezazil Citovat
linkoln Odesláno 19. srpen 2004 Autor Odesláno 19. srpen 2004 Váhu vzduchu to nemá má to jenom podtlak. čidlo jo a ten ventil volnoběhu vevnitř byl vydřenej tak mi ho ve strojírně opravyli jinak dík. Citovat
linkoln Odesláno 20. srpen 2004 Autor Odesláno 20. srpen 2004 Kdyš ti to dělal potenciometr tak budeš vědět kolik stojí novej a nemohl by jsi mě změřit hodnoty toho potenciometru kolik má ohmů při volném pedálu a kolik má při plně sešlápnutém dík Linkoln. Citovat
Roman Odesláno 21. srpen 2004 Odesláno 21. srpen 2004 Mám 1,9 jednobod. a po výměně lambdy se mi to splašilo,volnoběh cca 2000ot. po třech minutách to začalo puzovat 1200-2000 (zhruba).Odpojil jsem baterku a po šichtě (cca8h.) znova zapojil a dobrý. Mám pocit že se zbláznil trochu počítač... Citovat
linkoln Odesláno 21. srpen 2004 Autor Odesláno 21. srpen 2004 Tak lambdu jsem měnil taky ale baterku jsem neodpojoval tak to vyskouším dík Linkoln. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.