Bronak Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Tak jsem byl na technické vše proběhlo dobře ale mechanik co dál emise říkal že to má veliké CO, že se do tabulky ještě vejdu ale že je veliké a že je prý moc bohatá směs, už delší dobu sem si říkal proč to tolik papá benzín než dříve. Motor prošel před necelým rokem výbrusem válců honování nové pístní kroužky, broušení kliky, takže se dělaly nové rozvody, lambda sonda je také nová cca 3 měsíce. A prej že to může hůře jet. Tak sem z toho blázen co je tam ještě špatně když je vše co by to mohlo dělat nové ... poradte pls jo jedná se o moto 1.1 44Kw . Jo a v čera jsem jel a vyřadil sem a za jízdy mi chcípl motor jakto ??? [upravil dne 9/12/09 Bronak] [upravil dne 9/12/09 Bronak] Citovat
Ferry Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 svicky, zapalovaci rampa (nebo civka a kabely, nevim presne jak je to u tohodle motoru), spatne cidlo teploty nebo MAP sensor, zkusil bych nejdrive diag, zda neni nejaka chyba v pameti RJ, ktera by zmensila okruh moznych zavad Citovat
Bronak Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Svíčky jsou nové NGK , zapalovací rampa civka je v pořádku odskoušená jinde, a kabely tam nejsou. čídlo teploty je asi dva roky nové. skusím ještě diagnostiku snad se tam něco ukáže. Citovat
Bronak Odesláno 15. prosinec 2009 Autor Odesláno 15. prosinec 2009 Převážně v Agru ... někdy zajedu na euro Citovat
Gitarista001 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 No pytam sa preto lebo u mna to robilo to iste. Velke emisie a zdochynanie na neutraly. Vysledkom bol zly benzin z OMV Citovat
Bronak Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 Tak jsem přijel z diagnostiky, neukázalo to nic.... tak nevím na katalizátor ? je to katík z roku 1999. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.